Esma-0532 Nscaslan34 benimde 7 ekimdi ama 3 aylikken oldum bi kere simdi gecikince. Can sıkmaya basladırezene felan iciyorum adet söltürsün diye ama boş sabki hala bisy yok
Nscaslan34 Esma-0532 bizim sadece anne sütü ek yok sizin oyle mi. Emziren anne adet olmaz demişti doktor ilkinde hemen olmuştun mama takviyeliydi ondan mi acaba
Citlenbigim22 Nscaslan34 doğum yapalı 3 ay 11 gün oldu sadece emziriyorum mama vermiyorum bugün adet oldum 🤦
Esma-0532 Nscaslan34 ben sadece emziriyorum mama vermiyorum zaten 1 ay sonra ek gidaya başlarım da ilk adetim olduktam sonra gecikme oldugu için şüpheleniyorum
Nscaslan34 Citlenbigim22 bn niye olmadım ya o zaman var bi terslik 😆 insallah hamile değilimdir 3.cuyu kaldıramaz bu beden
Esma-0532 Citlenbigim22 yani adet olup sonraki aylarda gecikme olmasi mi normalmiş bilginiz varsa açiklarmisiniz
Esma-0532 Citlenbigim22 ama 1 defa oldum sonra gecikti test yaptım bisy cikmadi emzirdigim icinmidir bu gecikme yoksa farkli bir durum varmidir bilginiz varmi Tosbik_berram yani duzensiz olarak q qy olup sonra gecikmesi normalmidir