Gly_87 Deletedmom_20 2 haftadir arastryrm bende kosede bekliyorum 😀😀macleren,chicco goody plus ve hamilton arasinda kaldim..bulundugim sehirde gorme sansimda yok,yarin adanata gdcem bi umut orda bu modelleri gorebilrim insallahh
Deletedmom_20 Gly_87 hamilton da baktım ben bu arada oda güzel ama bundan bir tık ağır benim belimde sorun olduğu için olabildiğince hafif seçtim. Yoksa oda güzeldi. Kalite olarak bu bana daha iyi geldi
Gly_87 Deletedmom_20 🤣🤣🤣hayirli olsun internettenmi sipars verdiniz..eger oyleyse geldgnde bana fikirlernizi solerseniz cok sevinirim 👍👍
Deletedmom_20 Gly_87 yok direk aldım gidip. Şöyle ki hafif hele travel sistem kullanan birine göre yani bana aşırı hafif. Ben bel fıtığı olduğum için bunu tercih ettim. Tek elle açma kapama konusunda rahat benim hoşuma gitti baya sorunuz olursa cevaplarım
Gly_87 Deletedmom_20 sirt kismi tam yatiyormu benim icin önemli olan o cunku ve tentesinin uzunlugu sizce yeterlimi,videolardan pek emin olamadm tente kismina cunku..bende aşık olarak alip 🤣🤣11 aydir travel kullaniyodm ama 2parca halinde sök arabaya koy fln yoruyo artik
Deletedmom_20 Gly_87 evet yatıyor tente kısmı da bence yeterli chiccoda. Hamilton hatırlamıyorum açıkçası