gocebebirbayan Yemek , bulaşık , bebeğimizin bakımı oyunu , ev toplama derken canım çıkıyor daha 4,5 haftalık hamileyim korkuyorum da karnımdakine birşey olacak diye ağrıyor çünkü yorulunca 🥺 nasıl geçiyor gününüz ? İşleri nasıl ayarlıyorsunuz
bebekzeynep gocebebirbayan bende 10 haftalık hamileyim 23 aylık kızım var valla dediğin gibi ev yemek temizlik kızım fialn derkn hamile olduğumu unutuyorum bile 😃
Minisin_annesi gocebebirbayan 18 aylık fırlama gibi oğlum var ve 15 haftalık hamileyim bazen hamile olduğumu unutuyorum sende fazla düşünme dikkat et ama çok kasma
Evrim1906 gocebebirbayan oğlum 16 aylık 31+2yim canım canım çıkıyor akşama kadar doğum yapınca nasıl olacak bilmiyorum
minnosvetontis gocebebirbayan 14 haftaligim canim bende bazen unutiyorum hamile oldugumu gun icinde cogu zaman zaten icimden is yapmak bile gelmiyor sadece cocuga zaman ayirmaya calisyorum yalan degil uzuluyorum basta o isi goruym bunu yapiyim mide bulantisi derken halsizlik uyku hali geliyordu oda kendi halinde takiliyordu amann ya kalsin is guc dedim 🙄😏 is yaparsam arti bide cocukla oyun oynarsam pertim cikiyor aman kalsin is guc cocum daha onemli 🥲
gocebebirbayan bebekzeynep uf bende öyleyim İnan ki. Afedersin vajinam ağrıyor resmen öyle farkediyorum 😥 kızım da bir yaşında hiç durmuyor
bebekzeynep gocebebirbayan benim kızımda öyle bide bu ara memeden kestim uyku düzeni filanda berbat oldu
gocebebirbayan bebekzeynep ayy Allah kolaylık versin 😢 emzirirken hamile kalmak daha zor sanırım memeden kes alışsın öyle vs. Sürekli ilgi ilgi .. 🙍🏻♀️
gocebebirbayan Minisin_annesi ayy ne yapıyor oğlun canısı , benim kızım 12,5 aylık henüz ilerde neler bekliyor bizi 😢 dinlenmem gereken zamanda işi gücü bulaşığı öylece bırakıyorum ne yapim, çok ağrıyor çünkü kızımın peşinde dolanmaktan yemek iş yapmaktan 🙍🏻♀️ Salıyorum bazen temizlik desen imkansıza dönüşmeye başladı. Onu nasıl yapıyorsun
Blackcloud 25 aylık olacak kızım pazartesi nasipse ve ben 27+2 haftalık hamileyim. Kızımı bazen mecburen kucağıma falanda alıyorum, ev işleri vs de yapıyorum. Zaman çabuk geçiyor.
gocebebirbayan Blackcloud kucağına almak tehlikeli olmuyor mu kaç kg ki canısı ? Ben korkuyorum acaba birşey olur mu ki karnımdakine diye , yürümeyi yeni öğrendiği için yürüyor şimdilik ama beşiğe yatır kaldır banyo yaptır 🙍🏻♀️
Minisin_annesi gocebebirbayan salıyorum bazen işi gücü oğlumla ilgileniyorum. İş bitmiyor bazen kahvaltı bulaşığını akşama yıkıyorum zaten az çıkıyor evde de tekim kocam gelene kadar çoğu şeyi halletmiş oluyorum. Sende çok kasma hem dinlen hem kızınla ilgilen fırsat buldukça temizlik yap öyle dipten yapmana gerek yok eşinin evde oldgu günler dibten yaparsın canım 🌻🤗
Blackcloud gocebebirbayan Tek başıma bakıyorum mecburen alıyorum, 13 küsür kilo maşAllah. İlk başlarda bende korkmuştum ama alıştım mecbur.
gocebebirbayan Evrim1906 ayy ciddi misin ya benim kızım da o kadar civarı olacak ben doğuma yaklaşırken. Çok mu zor ilerisi 🥺
gocebebirbayan Blackcloud yaa bende tek bakıyorum senin gibi işte o yüzden korkuyorum bende ayaktayım hep. 😢 eşim ülke dışında
gocebebirbayan minnosvetontis iş güç dediğin mesele ne oluyor canım ? Ben temizliği saldım kaynanam gelince silerim dedi bir oturma odası ile mutfağı süpürmek zorundayım saçım döküldüğü için. Bulaşık desen makinaya atıyorum kabaları mecbur elde yıkıyorum. Yemek mecburen yapıyorum. Geri kalan zamanda hep kızımla ilgileniyorum. Böyle mi yapıyosun sende 🙍🏻♀️
Liya61- Benım bebeğimde 13 aylık bende hamıleydim 2 aylıkdı bebeğim kalbi durdu karnımda öldü :( daha yeni kürtaj oldum
gocebebirbayan Liya61- ayy Allahım sabır versin size 🥺 böyle üzücü haberler beni perişan ediyor yetmiyor başıma gelir mi telaşı ile geçiriyorum 9 ayı 😢