Sensusfreud İkinci ay aşısını olduktan sonra ağrı ateş oluyor mu kızlar ne gibi durumlar yaşadınız bizim perşembe günü olacak o günde bir programımız vardı hemen geri dönebileceğim bi yer değil kötü oluyor mu sonrası için ona göre evde kalacam 🤷🏻♀️
Semihinannesi Sensusfreud biz bi sorun yaşamadık aşıya gitmeden önce banyo yaptirmiştim ertesi günü sadece biraz ateşı cikmisti calpol verebilirsim demişlerdi evde yoktu veremedim ama sonra geçti huzursuzlanmadi çok şükür suan 4 aylik
Efeninanasi Sensusfreud ateşi çıkmıyor 6. Ay aşılarına kadar tabi ateş olması bir ihtimal. Benim bebeğim çok yorgun düşmüştü bütün gün emip uyudu neredeyse. Uyku arasında inliyordu kolay değil 3 tane aşı. Bende yarım çay kaşığı calpol vermiştim gece yatmadan ama sizin yerinizde olsam gitmeme imkanınız vad ise evde geçirmeniz yavruyu rahat ettirmek en önemlis bence
Bebegimm1 Sensusfreud belli olmaz kiminde agri yapabilir benm bebegime uyku yapmisti aşı oncesi veya sonrasi ilac vs vermedim smdiye kadar aşılarida agri ateş hiç yapmadi bence evde bi gozlemleyip ona gore hareket edin ama gitmemek daha iyi olur fikrimce
Cansu4401 Sensusfreud bizim üç gün ateş sürmüştü canım aynı günde gece acile gotrduk çok huysuzdu ama her bebek bir deyil korkma belli olmuyo
Sensusfreud Semihinannesi 3 aşı birden olacak diye endişelenmiştim biraz ağır geçmiyorsa çok iyi bana da dediler gelmeden önce duşunu aldır diye de hemşireye sormamak aklıma gelmedi hiç
glsma06 Sensusfreud ates olabiliyor bence evde kalmaniz daha iyi olur asidan sonra banyo onermiyorlar en az 3 gun o yuzden banyo yaptirip gitmeniz daja iyi olur bacaklari degil de koldan yapilandam dolayi
Sensusfreud glsma06 aynen hemşire üstüne basa basa söylemişti onu yıka da getir bi calpol de alıp bulundurayım o zaman evde
glsma06 Sensusfreud aynen benim ablamin cocuklarinda ates yapmadi ama benim cocugimda yapti ilk gun maksimum 38 i gorduk dort saatte bir calpol verdim sizde bulundurun ertesi gune bir seyi kalmiyor zaten
birkupalatte Sensusfreud Bence evde durmanız daha iyi olur. Çünkü huzursuzlanabilir. Biz 3 gün hafif ateş 1 hafta huzursuzluk yaşadık.