Yaseminozklc 1 yaşından önce bebeklere inek sütünden yoğurt verilmezmis şimdi bu uygulamada gördüm.. bağırsaklarda gizli kanama yapıyormuş.. Daha önce uzanan annelere böyle bişey yaşayan oldu mı ve bebeklerinize şuan da veriyor musunuz ?
Almondeyed Yaseminozklc hiç böyle duymamıştım ya bu eski anneler napmis o zaman 😁 biz alerjiktik ama alerji bitince onbir aylıkken verdim valla ne varsa
Aznurr Yaseminozklc bn ilk defa duydum , inek aütü verilmez ama yogurtu bılmıyorum , ben verdim vlaa ,
Saripapatyammm Yaseminozklc Yogurt icin ilk kez duydum bunu. Ek gidaya gecer gecmez verdim. 6 aylikken.
Zubidubi Yaseminozklc yok artık asıl inek sütüyle veya keçi sütüyle yapılması gerekiyor doktorum özellikle liste verdi elime inek sütü içilmemesi gerekiyor evet ama yoğurt veriliyor hep öle verdim
Serife00 5,5 aylıkken vermeye başladım kendim yapıp şuan 16 aylık halen veriyorum tabiri caizse turp gibi bebeğim bence bunu söyleyen anne süt kesiğini lor diye verip çamuru yoğurda atıyordur 😅😅
Seyyid_Ali_2021 Yaseminozklc 7 aylık oğlum 5.5 ayından itibaren başladım. Dün gece sarıkız 🐄 sağolsun 😄 mayaladım gayetde yedirilir bişeycikk olmazzz.🥴
Prensesimmmm1 Yaseminozklc ben doktoruma özellikle sordum yoğurdu neyden yapiyim diye mamadan da yapıyorlarmış anne sütünden de dedim güldü neyden yaparsan yap ama mutlaka yap diye inek sütü direk vermiyorsun işlemden geçiyor ondan birşey olmaz dedi
Yaseminozklc Evet hanımlar , bende bu uygulamada görünce şaşırdım bı sorayım dedim teşekkür ederim hepinize 🥰