NeverGiveUp Oğlum 16 aylık bugün oyun grubuna başladık. Yaşıtlarını çok seviyor bütün bebeklerin yanına gidiyor sarılmaya elini tutmaya çalışıyor ama diğer bebekler oğlumdan kaçtılar hatta 1-2 tanesi ağladı. Bende üzüldüm neden böyle oldu acaba ? 😔
Epifenomen-gkc NeverGiveUp her bebek dokunulmayı temas etmeyi sevmeyebilir. Örneğin benim kızım tam 16 aylık başka çocuklarla veya bebeklerle çok güzel anlaşır oynar ama bir çocuk ona dokunsun sarılmaya kalksın evi yanmış gibi kendini parçalaya parçalaya ağlar. Bence çocukların karakterinden ötürüdür
Divayorgun NeverGiveUp her bebek teması sevmez. Bide pandemi bebekleri eve kapalı büyüdüler. Bence normal
bikerem NeverGiveUp oglum da 16 aylik,o da oyun grubuna gidiyor,arkadaslari oglumdan kaçıyor🙄 benim oglum dokunup sarilip hatta opup seviyor,cici diye saclarini okşuyor
Bebegimm1 NeverGiveUp kac saat gidiyor Benm bebegimde sizinki gibi bebek cocuk gorunce direk oyun yapiyor 😁
yareninannesi888 NeverGiveUp benim kızımda öyle maalesef diğer bebekler gelip oynamaya çalışıyor kızım o kadar hırçın ki direk bana koşar kimsenin kendine dokunmasına izin vermez
Leylaaa93 NeverGiveUp benim kızım da başkalarını gözlemlemeden direkt kendisine yaklaşmasını sevmez. Biraz zaman tanır gözlemler yavaş yavaş ısınır. Bu bebeklerin karakterine göre değişiyor her bebek farklı