3kizannesi3 Kızlar kizim 11 günlük gobek bağı böyle oldu nedendir pazartesi goturucem doktora ama anlayan varsa Bi bakabilir mi çok endişelendim
TosbikAnnesiiiii 3kizannesi3 düşecek canm kurumuşda doktor size bir sprey ve temizleme bezi yazmadı mı eğer ki yoksa zeytinyağı sür
Gnsglr 3kizannesi3 konu ile alakası yok ama bol bol zeytin yağlı canım bebisini bizde böyle pul pul dokuluyorduk doğduğu zaman 🙂
3kizannesi3 TosbikAnnesiiiii ilac vermediler pazartesi goturucem doktora 3. Kızım ama diğerlerinden böyle olmamıştı göbekleri bununki kanlı gibi korktum
luciferrr TosbikAnnesiiiii saçmalamayın ne zeytinyağı kuzenim zeytinyağı sürdü enfeksiyon kaptı 1 ay iyileşmedi hep kanıyordu
3kizannesi3 Gnsglr evet deri değişimi oluyor illaki bebeklerde gelistikleri için zeytinyağı ikk kızımda alerji yapmisti korkuyorum kullanmaya ama denerim teşekkür ederim 😊
3kizannesi3 luciferrr hiç bisey sürmedim ben doktora sorucam pazartesi günü ama çok endişelendim neden böyle oldu ki enfeksiyon mu oldu acaba anlıyor musunuz siz
TosbikAnnesiiiii luciferrr valla bilemedim ben sürdüm çok şükr de bişy olmadı tabikide arkadaş götürsün doktora