gokkben Bebeğim bugün tam 3.5 aylık oldu ve bende nerdeyse saç kalmadı saçım bir aydır aşırı derecede dökülüyor onunki de dökülüyor bu ne zamana kadar sürecek bilen var mı acaba kessem biter mi bu çile evde sürekli saç toplamaktan bıktık 😭😭😭😭
Mavis34 gokkben be im bebeğim.4 aylık oldu onun dökülen sacları belirgin şekilde çıkmaya başladı son 1 aydır benimde tutam tutam dökülüyor ne zaman bitecek bu dökülme bilmiyorum
Vega_ gokkben ben sanırım 8. aya kadar çektim bu dökülmeyi.. sonra bebeğin şampuanını kullanmaya başladım multivitamin kullanıyordum zaten (imom latte) iyi geldi 1 yaşında tamamen bitti şükür kel kalcam sanmıştım ama yenileri çıktı bile🍀zaten annenin eski dengesine gelmesi 2 yılı buluyor endişelenmeyin
Papatya41 gokkben benimde öyleydi, şimdi panten saç dökülmelerine karşı şampuan ve kremini aldım iki haftadır kullanıyorum, o kadar memnun kaldım ki daha önce neden kullanmamışım çok pişmanım
Sevimliayicik gokkben ben doğum yapalı 9 ay oldu hala bitmedi saç dokulmem durumlar aynı yani bir çare bulamadım vitamin aldim bir haftadır kullanıyorum bakalım işe yariycak mi bilemedim🤔