Kucukoglummm İyi günler bilet alacaktım bir yetişkin 2 bebek için bilet verilmiyor pegasus biz vermiyoruz dedi bebekle yetişkin eşit olması gerekiyor dedi bildiginiz firmalar vardı. 2 bebek 1 yetişkin için ucak bileti veren istanbuldan binecem
Dyglila Kucukoglummm thy 2 yaş sonrası bilet kesiyor. 2 yaşından küçükse 30-50 TL arası ücret alıyor bebekten genede thy bir arayın.
nightimagine Kucukoglummm 2 bebekle tek gitme cesaretinizi kutluyorum 😍 hiç duymamıştım öyle bi şart olduğunu 🤔
aybikreis Kucukoglummm 2 yetişkin bileti alın. Büyük olanı oturtun diğeri kucağınızda kemerle bağlı olsun. Aklıma bu geldi
Kucukoglummm Dyglila evet ama bir yetişkine bi r bebek için bilet veriliyor ben de 2 bebek var aralar ı çok yakın çünkü 20 aylık ve 6 aylık
Dyglila Kucukoglummm aa öylemi bilmiyordum. Ben yolculuk yaptım ama bi çocuğum var ben normal bilet kesmiyor sandım pardon canım.
minikbirsuperisii00 Kucukoglummm bebeklere koltuk verilmiyor kucakta kalıyor bu sebeple 2 çocuğu kucağınıza alamayacağınız için bilet olmuyor büyük ihtimalle
ElmarNarmin Arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz? 2 yaşına kadar çoçuklara bilet kesilmiyor, yani onlara koltuk yok demek. Uçak kalkarken ve inerken yetişkinin üzerinden ilave bir kemerle oturuyor. Bu durumda 2bebek bir yetişkinle nasıl uçsun?
SweetPaw Kucukoglummm Thyden alabilirsiniz. Tüm havayolu şirketleri bir bebek için bir refakatçi şartı koyuyor bebek bileti almak istediğinizde. siz küçük için bebek bileti düzenleyip, büyük olan için pusetle yolculuk talep ederseniz bileti ona göre çocuk bileti olarak düzenleniyor ikinci yetişkin şartı olmuyor