Ayseege6156 Yildiz_fatma4934 ayyy kaç aylık?? Bi doktora götürün ıslan mendil eriyen bir cisim de değil zarar verebilir 😓
pogacayanakli_aylamm Yildiz_fatma4934 hemen 112 acili arayan. Islak menfil yutan 2 yasindaki cocugun vucudunda engeksiuon olusup felc kalmistk. Sizi korkutmak istemem ama lutfen cabuk davranin.hrpimizin basina gelebilir. Siz hemen 112 acili arayip bilgi alin
RainOverMe Miktarı ne kadat cok gecmıs olsun nefes borusunu tıkamadıysa sorun olacagını sanmıyorum kakasından cıkar. Yıne de 112 yı arayıp sorun, içiniz rahat eder ya da ona gore davranırsıjız
Yildiz_fatma4934 RainOverMe nefes alyo bugün kaka yaptı kakadan çkmadı eline almş birazını koparmış ağzın sokmuş baktgmda ıslak mendili bi kısmı yoktu ve çok zorlandi yutarken
RainOverMe Yildiz_fatma4934 evet sert oluyor kaygan değil sonucta ondan zorlar biz bile yutmak ıstesek zorlanırız. Ne zaman yuttu peki. Bazı bebısler bırkac gunde cıkarıyormus. Benım kız dun kulaklıgın sılıkonunu yutmus 5-6 saat sonra cıkardı dişlerden dolayı ishal oldugu ıcın. Kabız olunca sure uzayabılıyor diye biliyorum
RainOverMe Yildiz_fatma4934 ikinci üçüncü kakada çıkabilir, önceki kakasını iyice kontrol ettiniz mi. Miktar küçükse görmeme ihtimaliniz olabilir mi. İçinize sinmez bence siz bir saglık kurulusundan yardım alın yoksa çıkana kadar stres yapacaksınız