Merry25 Kızlar merhaba.. benim bebişim 6 buçuk aylık gece gündüz sürekli emiyo mahvetti beni çıkarınca kıyameti koparıyo uyumasını bekliyorum gece yanımda uyuyor zaten 40 dk kadar bekliyorum dalıyo sonra ağzından çıkarıyorum kıpırdıyo uyanıyor, gündüzleride aynı kucağımda emiyo yine bekliyorum dalıyo bırakıyorum yine ağlıyo sanki canı acımışcasına yıkıyo ortalığı uyanıyo uykusuzluğun vermiş olduğu huysuzlukta cabası.. 😓 ayağımda sallamayı denedim ağlamaktan nefesi kesiliyo yardım edin ben ne yapsam düzelir 😭
Derinsu34 Merry25 kızımda 7 aylık ve 1 haftadır böyle üst dişleri çıkacak herhalde aşırı huzursuz azalan salyası tekrar arttı. Sürekli uyanıp durmalar sebepsiz yere ağlamalar 😐😐
Reyhan55 Merry25 13 aylik hala aynı bazen diyorum yeter kesecem artık memeden qma yaza kadar sabret diyorum sonra kendime offff gece bile dinlenemiyorm
Hilalkus Biz de aynıyız bir saattir uyutmaya çalışıyorum ağzından alınca hop geri uyanıyor gece gündüz aynı deliksiz 2 saat uyuduğunu bilmem
Vanilya Merry25 Evet o yüzden emzik verin diyemedim açıkçası. Bazı çocuk istemiyor. Umarım gelip geçici bir süreçtir dicem ama Tabiki gelip geçici. Bir o kadar da yorucu bir süreç anne için
Merry25 Vanilya büyüdükçe dahada bağımlı oldu biberona alışsa belki memeden biraz uzaklaşır ama yok onada alışmıyor
Vanilya Merry25 Evet biberona en azından alışsa iyi olur. Ama nasıl alıştırmalı bilmiyorum. Ben en başından beri biberon da verdim arada sağdım arada meme o şekilde gittim biberon alması için. Birden bire de şimdi alışamaz bence. Belki arada deneye deneye Aşina olabilir
Merry25 Vanilya ilk başlarda veriyodum sütüm gelmiyodu sağıyodum sonra bıraktım sütüm gelince çok pişmanım😓
Dilaylaa Acaba sütünüz varmı , sağım yapıp baktınız mı , ben yaşamıştım meğer sütüm yokmuş :) akla ilk bu geliyor , sütünüz varsa diş çıkarıyor olabilir
Merry25 Dilaylaa çokta yeterli yok sütüm cnm ama mama yapıyorum biberon kabul etmiyor aç olsa etmezmi ?