Deryaderinasel Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık normal herşey yer yemek için ağlar bile şimdi hicbirsey yemiyor ağzını kapatıyor ne verebilirim yemesi için önerilerinizi bekliyorum
Ayseege6156 Deryaderinasel hiç bişey asla zorlamayın bunu bizde çok yaşadık bu gibi durumlarda zorlarsanız daha çok tiksindirirsiniz emzirin emiyorsa yada formül mama veya sevdiği çorba yapın az az verin istemediğinde bırakın çünkü ağrısı acısı var çok normal bu davranış
Derinsu34 Deryaderinasel diş çıkardıkları süreç çok sıkıntılı. Kızım çok iştahlı bir bebek olmasına rağmen neredeyse hiç yemiyordu 10 gün sürdü. Tabi o süreçte doktora gittik. Normalmiş 😐😐
Deryaderinasel Ayseege6156 emiyor sık sık mama icseydi kesin ağzını acmazdi çok üzülüyorum yiyen bir bebek olduğu için aklıma çok takılıyor uzattigim zaman kaşığı kafasını sallıyor bir kaşık zar zor yiyor
Deryaderinasel Derinsu34 çok aklıma takıyorum kızım uzun boylu kilosunu göstermiyor bu sefer hepten zayiflicak😔
Derinsu34 Deryaderinasel üzülmeyin sadece geçici olduğunu düşünün. Ama uzun sürer ise mutlaka doktora gidin.