Aylanur55 Bebeğime mama kullanmaya başladım ek takviye SMA 1 sütüm çok çok az doktor 30 ml suya bir ölçek dedi ama imkanı yok doymuyor nasıl oluyor bu işler çocuk aç kalıyo
nacar5 Aylanur55 mama bitince aglıyosa doymamıstır sizde 2 ölçek 60 cc verin gözlemleyin bebeğinizi kaç aylık?
Baakpnr- Aylanur55 aç kalıyorsa 2 ölcek verin , zaten doyunca ağlamazlar . Benim kızım 2 aylık sadece mama ile besleniyor 3-5 saatte bir 90 cc mama içiyor . Bitince vik vikliyor ama saniye sürüyor gazı olduğu zaman ıcn hemen gazını ckarıyorm sonra sallıyorm uykuya gecıyor .
Aylanur55 nacar5 ağlıyo bir ölçekten üç ölçeğe çıktık yine ağlıyor anlamdım 2 ay 6 günlük kendi doktoru bir ölçek demişti mama için ama bir yudumda bitiriyor 4 kg
Mihrimahim16 nacar5 90 CC yap 3 ölçek baktın gene doymuyor ise 120 4 ölçek canım her bebek farklıdır…
Aylanur55 Baakpnr- ben Üç ölçeğe çıktım anca doyuyo hatta onda BİLe ağlıyo bitince emzik veriyorum susuyo
Alka Aylanur55 şeyden.sordum. emziriyorum kilo alımı normal yani yetiyor ama sürekli ağlıyor . Başta bende doymuyor diye düşündüm alakası yokmuş.gazi olunca da ağlıyor . Memeyi ağzından cekincede ağlıyor (emzik olarak kullanıyormuş doktoru dedi ) hatta canı istediği için bile ağlıyor anladığım kadariyla .bazı bebekler çok zor oluyor .mamayı arttirdikca iyice sütun azalacak daha az emzirceksin gittikçe .bende mama verdim başta Saolsun ebe dedi bırak diye .birakmasam bu kadar artmicakti .tabi böylede sürekli memede çok zorlanıyorum ama yapacak birşey yok.
nacar5 Aylanur55 1 ölçekle doymaz ki zaten en az 3 ölçek.. gazı mı var acaba hangi mamayı kullanıyosunuz
Baakpnr- oksitosin canım 1 aylık bebeğe 4 ölcek cok degıl mi ? Sadece mama ile mi besleniyor ve kaç saatte bir 4 ölcek içiyo
oksitosin Baakpnr- 1 ay 21 günlük ama içiyor valla artı anne sütü de alıyor, sütüm az geldigi zamanlarda mama + meme veriyorum ama gün içinde baya anne sütü de alıyor, kutunun üzerinde zaten yazıyor 120 cc verileceği
oksitosin oksitosin günde 3 kez veriyorum mama diğer zamanlarda meme emiyor ortalama 2, 5 saatte bir falan
oksitosin Baakpnr- dmeekki bebekten bebege degisiyor canım😊 insan anlıyor zaten yavrusunu doymayınca, doyana kadar veriyoruz işte ☺️