Nisan12 Kızlar 10 ay 7 günlük kızım çok hareketli oynuyordu koltuktan tutunup nasıl düştüğünü görmedim bı baktım ağzında kan var dudağı şişti hemen üst dişinde bişey var mı bakamadm 😤 ve öğle uyku saati 1 saat kadar geçti şimdi uyudu bişey olmaz demi
Yazaksami Nisan12 oğlum yürümeye yeni başladığında çok düştü çok kanadı başlarda çünkü dişleri jilet gibi oluyor. Ben sadece dişi çıkar yutar diye korkuyordum oluyormuş çünkü. Kanamadan bişey olmaz ama
Leylideleyli Nisan12 bnm de kızım13 aylik düşüp koltuğa çarpmıştı dudağı kanadı şişti sabah kalktığında inmişti şişi dudağı da yara oldu iyileşti geçmiş olsun
cemreninnannesii Nisan12 geçmiş olsun canım yerden tutunarak mı kalkmak istedi yüz üstü mü düştü? Kusma gözlerinde katma falan opmadıysa bir şey olmaz siz uyanıncada takip edin dişi dudağını kesmiştir ondan kanamıştır
Nisan12 Yazaksami Baktim dişine bişey yok çok şükür bi iki dk ağladı sustu ama.anne yüreği işte korktum içimi rahatlattnz çok sağolun 🙏
Nisan12 cemreninnannesii Çok teşekkür ederim 🙏 koltuktan tutunup ayaktaydı canım nasıl oldu anlamadım kusma vs.bişey olmadı şükür