_prensesannesiyim Kızım 5 aylık son 3 aydır aşırı çok saçım döküldü ve halada devam ediyor ne zaman kadar böyle devam edicek yumak yumak saçım dökülüyor
Banu43 _prensesannesiyim bnmde öyle dün Hindistan cevizi yağı sürdüm beklettim dökülen yerler hep seyredi emziriyorum ondan oluyr
Kadifemsii _prensesannesiyim vitamin depolarınız boşaldığı için dökülüyor . Beslenmenize dikkat edin . Ben sabunla yıkıyorum son elde tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum dökülmem durdu hatta saçlarım canlandı yeni saçlar çıktı falan tavsiyedir
Nscaslan34 _prensesannesiyim keratin uygulaması yapabilirsiniz. Gratisten keratinli krem almıştım dökülme yaşamadım. Bio gold un keratin uygulaması da kesmişti dökülmesi
Kadifemsii _prensesannesiyim anladım canım . Dediğim şampuanın fiyatı biraz yüksek ama cidden aşırı etkili yani bende çok işe yaradı . Birde sabun
anneleri-bisalin _prensesannesiyim bende 3 aydir süt ürünü yok 4 ay oldu doğum yapalım bu hafta başladı öbek öbek dökülüyor ki takviye verdi doktorum onu kullanıyorum ayrıca badem sutu içiyorum tavsiye ederim 🤗
Nscaslan34 _prensesannesiyim bnmde oyle olmustu keratin kremi düzenli kullandım o kadar kalinlasti ki gidip ara makas attirdim ve hızlı uzadı
amansallagitsin _prensesannesiyim bende o derteyim ya uc bucuk aylik bebegim var saclarim ole bole dokulmuyor ne yapcam sasirdin ucundan cekiyorum baya sac geliyor kel kaldi önlerim hep
Nscaslan34 amansallagitsin bio gold keratin yazin o kuaforlerdeki gibi oluyor. Düzenli olarak da gratise veya benzeri yerlere gidip kreatin krem istiyorum derseniz verirler
_prensesannesiyim anneleri-bisalin vizede verdi bn unutuyorum malesef ya hemde 2 kutu almıştı eşim orda duruyor