Minnos06 YeniAnneIstanbul zaten başta Alkol satarak Allah’ın hakkını hiçe sayıyorlardı. Allah’ın hükümlerini Emirler’ini hakkını gözetmeyen bir yerden zaten insanlara merhamet göstermesi beklenemez
YeniAnneIstanbul momand_dad12 aynen oyle koc market 4 lira icin insanlara yaptigina bak sorsan en duyarli market biziz derler 🤢
YeniAnneIstanbul Peynirliomlet bende kesinlikle gitmem artik😡 normalde gidiyorduk cesit bol oldugu icin, ama artik asla
Ssssraa Zam yapıldı haksız isyan diyenler de var ama ne olursa olsun çok üzücü bir tablo. Orada senin benim babam olabilirdi.
YeniAnneIstanbul Ssssraa oyle valla yazik calisanlara zam yapildi ama ne sekilde yapildi o da onemli 😔
YeniAnneIstanbul 1ana1bebe acikcasi biz baya gidiyorduk bize en yakin market oldugu icin, ama dogru soylemem gerekirse zaten bim ve file urunleri ve musteri hizmetleri kat ve kat daha uzak olsada artik migrosa 1 kurusumu bile yedirmem
YeniAnneIstanbul Minnos06 alkol satmak kendi kararlar o konuda ozgurler ve alkol merhametle alakali degil (dinden bagimsiz bakarsak), mesela yurtdisinda asla boyle tepki verilmez en azindan hollanda, almanya gibi yerlerde. Burda migrosun kendisi merhametsiz 😭
YeniAnneIstanbul Mucizemsi migros calisanlari 4 lira zam icin protesto yapmis migrosta iaten atmis, calisanlar tutuklanmis vs. 😔 Sonunda zam yapmislar ama yapana kadar verdikleri tepki rezilik 🤢
YeniAnneIstanbul 1balkizannesi valla migros marketleri her yerde isleri iyi gidiyor ama calisanlara hic yansitmiyorlar vicdansizlar bende bir daha gitmem ne olursa olsun 😡
Ceren_301121 YeniAnneIstanbul çoğunlukla ordan alıyorduk ama artık asla almam o insanlar evlerine ailelerine azıcık ekmek götürme derdindeler evet zam geldi ama bu haksızlık gözünden akan yaşa yazık degilmi insanlık bitmiş durumda bazılarında gerçekten 😐
YeniAnneIstanbul Ceren_301121 aynen oyle yazik adamlari/calisanlari nasil aglatilarsa allahta onlari bildigi gibi yapsin bizde en cok migrosa gidiyorduk sirf daha yakin oldugu icin ve mamalar her zaman stokta oluyor ama artik esim ve ben kesin karar aldik bir daha asla ama asla migrosa gitmiyoruz 😡 tek secenek olsa bile daha uzaga gidip her hangi farkli bir markette gideriz daha iyi
Nediyebilirimki YeniAnneIstanbul Yazıklar olsun merhamet etmeyen hiç kimseye Allah da merhamet etmesin inşallah!!🤬
Kirmiziburun Şuan siliyorum uygulamasıni çok üzücü bir daha alışveriş yapmam ! Ne demek zam istediği için insan tutuklatmak bir babayı bir adamı ağlatmak Allah sizi bildiği gibi yapsın !
YeniAnneIstanbul Kirmiziburun buyuk rezelik boyle vicdansizlik olamaz 🤢 bende herseyi sildim pislikler