Gulyigitcn 7 Ay 11 Gunluguz Biz🥰 Kahvalti; yarim yumurta sarısı lor peynir keciboynuzu pekmezi ceviz 2 adet bebek bisküvisi Öglen: muzlu yogurt Aksam: tavuklu patates yemegi ayran🥰
Saitkereminannesi Gulyigitcn Haşlanmış yumurta belki biraz yoğurt yer Öğlen et suyuna sebze çorbası Akşama daha bulamadim 😂
bebishmom Gulyigitcn 9.5 aylık Sabah: patatesli krep Ara öğün: hurma ve gün kurusundan ruşeymli irmikli muhallebi Akşam: etli kereviz-yoğurt
Gulyigitcn Alya3361 ya cam rende den yada mutfak robotundan geçiriyorum 1 cay kaşığı kadar kahvaltıları katıyorum damagiyla çiğneyip yemeyi biliyor hafif Pütürge vermek çiğneme yeteneğini geliştirilmiş çok çok ezmiyorum tabi yutabilecegi şekilde veriyorum
Gulyigitcn Saitkereminannesi ben bize pisirdigim yemeklere baharat katmadan ayırıyorum gayet seviyor yiyebilecegi tarzda yemekler tabiki tarhana çorbası yogurt corbasi un çorbasını felan çok seviyor akşamları onlardan veriyorum genelde
Ays0 Gulyigitcn 6 ay 12 günlük ve ne versem ağzını kapatıyor 😂 Bugün kahvaltı olarak sadece peynir, ekmek ve salatalık kabul etti onu da ilk kez yani 😂
Kara3773 Gulyigitcn 7 aylık benim kızımda her gün ne vereceğimi şaşırıyorum ya ek gıda olayı gayet zormuş bence
Kbrburk Kizlar 5.ayda başlamayı düşünüyorum bebeğim biraz zayıf ne versem oturtmadan ne yedirebilirim
Gulyigitcn Kbrburk ben 5.5 da başladım ama destekli oturabiliyordu sizinki destekli oturamıyor mu ben destekli oturuyordum koltuğa gozetimimde yedirip geri yatiriyordum yere
Gulyigitcn Alya3361 hayır yapmadım alerjik bir reaksiyonda göstermedi zaten 1 cay kaşığı kadar karıştırıyorum kahvaltilarinin içinde belli belirsiz oluyor