Eylulismother Oğlum aşırı iştahsız kan değerleri herşeyi normal ama çok iştahsız normalde çok güzel yerdi niye böyle anlamıyorum bu vitamin ilacını almak istiyorum güzel midir?
Zsnbr Eylulismother aynen böyle bi post actm az önce. O kdar güzel yiyen kızım gitti günlerdir ağzına tek bsy koymayan kız geldi. Napacagımı bilmiyorm
Eylulismother NurY 22 aylık canım bir de ben balık yağı almıştım mollers baya oldu sadece bir iki kez içti sonra icmedi oda aylardır dolapta tekrar vermeye baslasam bozulmuş mudur
Eylulismother AnnaKarenina_ argivitte aldım balık yağı da geri kullanmadım kaldı öyle off geri de kullanamam demi acmistum dolaba koydum
AnnaKarenina_ Eylulismother çok uzun zaman olmadıysa kullanılır ama baya olduysa yenisini alın ve düzenli kullanın hatta bi şişe bitince bi daha alın ancak toplarsınız
AnnaKarenina_ Eylulismother bencede bu tarz vitaminler düzenli kullanmadan etki etmez bilginiz olsun balık yağı da kullanıcaksanız bir gün argivit bir gün balık yağı şeklinde verebilirsiniz
Eylulismother AnnaKarenina_ Ya oğlum icmiyordu bende zorlamak istemedim her gün işkence gibiydi içirmek bir de vitamin eksikliği yoktu şimdi de yok ama çok iştahsız
AnnaKarenina_ Eylulismother vitamin eksikliği olmasına gerek yok vitamin kullanmak için bi şekilde sevdirmeye bakın ve sabırlı olun hemen etki etmeye bilir
AnnaKarenina_ Eylulismother focus olanı alman daha iyi olur pek fark yok ama içinde bazı şeyler daha fazla
Eylulismother Zsnbr Acaba son dişler mi geliyor nedir ondan olabilir ama ben multivitamin ve balık yağı kullanmaya baslicam icmese de zorla iciricem bağışıklığı düşmesin
Zsnbr Eylulismother işte en büyük sıkıntım da zorla vermek. Şurubu zorla verdiydim an kusuyor doğduğundan beri böyle eskiden şurupları da içerdi smdi oda yk zorlasam anında ne var ne yk çıkarıyor
Fatmacicek Bize Dr. Polivit ve ferrum şurup başlattı . Bunlar bitince mollers alicaz. Şuan 19+15 oğlum
Fatmacicek NurY biz 3 ay raporlu mama kullandık kilo aldı şimdide iştahı açılsın diye verdi d r. Aç kalmıyor ama yaşına kadar bütün sebzeleri yiyen bebek şimdi yemiyor . Çeşitli alternatif kılıf uydurup yediriyorum
Fatmacicek Zsnbr bizde öyleyiz Dr a sordum danonesine katıyorum bazen . Yada içinden çıkan çubukla zorla esimle tutup veriyroiz