Arslann Kızlar oğlum 6ay 17 günlük şu bi kaç gündür gece sabaha kadar belli aralıklarla ağlıyor uyanıyor sabaha kadar böyle ama karnınıda doyuruyorum özellikle mesela acıkmıştır diye ama yine aynı bizim gibi bi durum yaşayan varmı acaba neden böyle oluyor
2minosprenses Arslann ya bebekler gece beslenmesini birakana kadar malesef gece uyanirlar bunu engeliyemeyiz benim kizim 14 bucuk aylik hala gecede 2 kere uyaniyor 😊❤
Rnalna Arslann bizimkide 6 aylıkken öyle bir triplere girmişti hatta bazen gece 3 te kalkıp şarkı bile söylüyoduk 😂 ki benim kızımda gece aralıksız uyurdu normalde ama merak etme geçiyo sonra ataktan dolayı sanırım . Şimdi 7 buçuk aylık arada bazı geceler yine öyle yapıyo ama genel olarak aralıksız uyuyo
Arslann 2minosprenses ama önceden oğlum bi yattımı sabaha kadar uyurdu ki karnını doyurduğum halde 1saat sonra gene ağlıyarak uyanıyor
2minosprenses Arslann canim onlarda insan gun den gune huylari degisiyor belkidw atak olabilir bunun bir sebebi olmaz ki taki biraz daha buyuyene kadar malesef 😊❤