Fiibibufey Merhabalar , emziren bir anne dişlerini yaptırırsa ve morfin alısa bunun bebeğe zararı olur mu ? Çok net bir bilgi göremedim internette 😞
Kubra19871986 Fiibibufey zararı olurmu bilmem ama ben 1 aylıkken yaptırmıştım dişimi dr ilk sütünü sağ emmesin sonra emzir demişti öyle yaptım ama morfin bebege geçti ve bayaa uzun süre uyudu
luppoyanak Fiibibufey olmuyor canım ben iki aylıkken diş çektirdim asistan kız ilk sütünü sağ dedi doktor da sağma 3 saat bekle emzir dedi internette 4 saat yazar en güzeli önceden sütünü sağmak işin bitince de ne olur ne olmaz bi sefer daha sağarsın ben öyle yaptım ilk sütü vermedim bide 3 saat emzirmedim
minnosum25 Fiibibufey morfin geçene kadar emzirme yapamyorsnz zaten yani dişinizi yaptrdnz cktnz rahat 3-4 saat sonra sütünüzü sağıp döktükten sonra tekrar vücudun ürettiği sütü veriyorsnz bebeğinizse
Minkpndam Ben dişimi dolgu yaptım ama doktor bans dedi emzirebilirsin 😪 ve emzirdim bir zararının olduğunu bilmiodum
crazymommy Fiibibufey Ben bebegim 2 aylık 20 lik çektirdim. 3 saat falan emzirmedim mamayla idare ettik çok şükür geçmemişti bebegime. Sende öyle yaparsın imkanın varsa geçmiş olsun 🌹
crazymommy Fiibibufey Diş agrısı çekilecek gibi bir agrı degil canım. 3 saat emzirme zaten 3 saate etkisi de geçiyor
Fiibibufey crazymommy yaa kesinlikle dayanamıyordum mecbur yaptırdım.. doğum sancısıyla aynı derler ya öyleydi gerçekten de 😅