Eylulirem Kızım 6 aylık Pazartesi günü testi pozitif çıktı atlattık diyordum son 2 gündür ateşlenmeye başladı geceden beri ağrı keciyi veriyorum vücutta gidiyor eller ayaklar buza dönüyor ama alında kafada ensede yanıyor sizce hastaneye götüreyim mi
Sitrea Eylulirem 3 gün sürüyor canım ateş 3 gün geçmezse oyle gotur ama ateşi varken ben 5-6 saatte bir calpol verdim 4.gün gecti
Cansunare Eylulirem çok geçmiş olsun benim 7 aylık kızımda o şekilde ateşleniyordu testi negatif çıktı ama ateşi 40 a kadar çıkıyordu çoraplarının altını sirke ile ıslatıp giydirmiştim yarım saatte ateşi düştü belki denemek istersiniz.
Eylulirem Sitrea bugünde 5. Günümüz ama hergün ateşlenmedi bir iki gün off ya nasıl bir maket hastalık bu bitmiyor bebeğim küçücük çok üzülüyorum böyle görünce
Eylulirem Svlykdr vücudu normal kafası alnı ense tarafı yanıyor elleri buz gibi ağzına aldı sandım ama almamışta ayaklarında aynı
Sitrea Eylulirem 3.5 aylıkken olduk biz dediğiniz gibi eller buzdu ama ateşi vardı ateş düşürücü verdim hep
Svlykdr Eylulirem yaaa kıyamam 😏şu covit belası bitmedi gitti ağzının içi nasıl nefesi çok sıcak atıyorsa hastaneye götür bence nefesi çok sıcaksa Allah korusun ama iç havale ye kadar gider Rabbim göstermesin inşallah
Svlykdr Geçen babamı görmeye gittim döndükten 2 gün sonra bu söz ettiğiniz belirtiler oğlumda da oldu dün babam aradı covit olmuşum dedi o yüzden telaş yaptım bebeklere de bulaştığını bilmiyordum 🙄
Eylulirem Svlykdr var ama normal ateşölçer onunla ölçütümüzde normal çıkıyor ama kafasına elimi donunca yanıyor elim sıcak
Svlykdr Cansunare yaaa ben çok korkarım bebeğe yaptırmaktan çok şükür ateşi yok ama elleri ayakları ensesi buz gibi buna rağmen ter içinde kalıyor bende şimdi evham yaptım
Svlykdr Eylulirem normalse Allahın izniyle kötü bişey yoktur inşallah galiba biz annelerde biraz korkudan takıyoruz
Eylulirem Svlykdr öksürük vardı halsizlik nefes alılverirken hışırtı vardı ilk günler ateş 38.5 bu durum sonradan gelişti korkmayın hemen de iç havaleyi bilmiyorum ilk defa duydum
Cansunare Svlykdr bizler gibi sokmuyorlar çubuğu gerçi bende daha önce yaptırmadım hiç.bebekler daha çabuk atlatıyor ama ateş kötü yapıyor onları eğer düşüremezseniz mutlaka hastaneye gidin serum takıyorlar
Sitrea Eylulirem iç havale diye bir şey yok canım soguk havale ve atesli havale vardır soguk havalede hic ates olmaz zaten. Ateş cıkınca otomatikman bebegin eli ayağı buz gibi oluyor bizim de öyle oldu. Soguk havale herhangi bir hastalık olmadan ateş olandan geçirilen havaledir