tostosata Kızlar kaç gecedir bebeğimin altını değişcem bezi çok az ıslanıyor dolmuyor. Gündüzleri 2 saate şişiyor ama gece hafif önünü ıslatıyor. Neden böyle anlamadım. Mama ile besleniyor çoğunlukla
Ay-Bek tostosata Benim de böyle oldu bir ara. Bir, iki ay gece hiç işemedi. Sonra yine geceleri işer oldu. Pek uyanmıyorsa geceleri ondan yapmayabilir. Uykuda işemiyorlar Çünkü.
Irmakprensesinannesi tostosata gece derin uykuda olduklarında bazen yapmaz lar tıs yada az yaparlar uyku onlar için daha ağır basar kızımdada bazen oluyor çok nadir de olsa küfür kaldığı yada az yaptığı oluyor
Ay-Bek tostosata bi doktora gittiğinde muayene ettir bence. Bazen dar oluyor işeyemiyorlar, sünnet yapıyorlar
tostosata Ay-Bek yaaa evet 10 da yatarsa ben kaldırana kadar acıkmıyor. Düzelir mi peki kuzu böbreklerinde az da olsa genişleme var daha 2 aylık dedim ondan mı yapmıyor acaba
tostosata Irmakprensesinannesi acaba ciş tutmaktan ağrımıyor mu ki alla alla. Yazık kıyamam ☺️ 2 aylık bebeğim daha
Ay-Bek tostosata Umarım genişleme sorunu devam etmez. İlk defa duydum neden öyle olmuş. Bence takip et canım. Doktoruna da danış
tostosata Ay-Bek 3 4 gün önce gittik muayene etti ama bişi demedi. Daha önce 6 ay içinde sünnet ettir demişti genel olarak. Bu sorun da doktora gidip geldikten sonra oldu
Irmakprensesinannesi tostosata masallah derin uykuda genlde az yapar lar tutma deilde uyku ağır basar benim kızımda 6 ay 14 günlük 😇🙏
tostosata Irmakprensesinannesi yaa yerim maşallah ömrü uzun olsun. Şimdi biraz rahat uyuyabilirim teşekkür ederim ❤️