Mervetahir Uyuz olan birile temasda bulunmusuz iki hafta oluyor bizde daha bir şey çıkmadı bulassaydı şimdiye çıkar mıydı 4 haftada çıkar diyenler var önlem olarak ne yapabilirim çok korkuyorum
Familyboy Mervetahir belli olmuyor evet hemen belirti verebilir vermeyebilir de biz neler çekmiştik çok kötü bişey gerçekten kurtulana kadar neler çektik ama en son wilkinson pomad diye bir krem var tek kurtaran o olmuştu inşallah olmazsınız ama olursada aklında bulunsun canım
Mnksehsn Mervetahir teması girdiginizde onların uyuz olduğu belli degil miydi ki. Yani kasinmiyorlsr miydi
canana 1 ay sonra da çıkabiliyor evet. O gün giydiğiniz çamaşırları ve temas ettiğiniz şeyleri 60’da yıkayın.
Mervetahir Familyboy bir yaşında bebeğim var o kremi onda da kullana bilir miyim acaba birde olmadan kullansak mı acaba çünkü çok yakın temasda bulunduk kesin yakalanmisizdir diye korkuyorum
Familyboy Mervetahir canım bebek için bişey diyemem eczaneye bir sor alınca ama kaşıntı varsa o zaman fayda ediyor diye biliyorum