Cherry_Queen Bayburt’ta yaşıyoruz eşimin işi dolasiyla buralara pek hakim değiliz yabancıyız yani o yüzden bilgisi olan varsa bu şehirlerde yaşayan kişilerden fikir almak isterim. Bu hafta Diş doktoruna gittim 20lik dişim arada bir ağrı yapıyor diye biz burda cekemeyiz Erzurum ya da Trabzon’a Universite hastanesine sevk etmem lazim seni Çene Cerrahi uzmanı çeker ancak dedi. Bu şehirlerde yaşayan kişilerden doktor hastane önerisi olan varsa söylersiniz sevinirim ☺️ şimdiden teşekkürler.
BusUgUr Cherry_Queen ktü de mutlaka vardır çene cerrahı ama hastaneyi tavye etmem hijyen açısından çok zayıf bir hastane. Ama trabzon da çok fazla özel muayenehanesi olan dişçi var onları araştırabilirsiniz.
Bsrln Cherry_Queen merhaba bnm çenem sorunlu ve 20 lik dişim de sorunluydu iyi bi cerrahın çekmesi lazımdı ben Erzurumda diş fakültesi var orda çektirdim çok memnun kaldım kısa surede toparladım
Cherry_Queen Bsrln teşekkürler bilgi için, Erzurumu tercih edeyim o zaman doktor Trabzon ya da Erzurum hangisine istersen oraya sevk ederim dedi çünkü, doktorunuzun adını hatırlıyor musunuz peki çok ağrı oldu mu çekerken korkuyorum bayağı 😐
Bsrln Cherry_Queen geçmiş olsun inanın hatırlamıyorum ama zaten ora su sekilde egitim arastırma hastanesi oldugu icin fakülte binasında olıyor katlara ayrılmış mesela ortodonti katında gidiyorsunuz sıranız gelince içeri alıyor ve bolmelere ayrolmks birsürü yer var o an hangi doktor boşsa o alıyor sizi ama hocaları ve diger arkadaşları da yardıma geliyor bazen ama bayagı bilgililer ve iyi ilgileniyorlar
Cherry_Queen Bsrln anladım Erzuruma gitmeyi tercih edeceğim o zaman,.teşekkürler cevap verdiğiniz için ☺️