Cmehtap09 2 aylık bebeğim anme sütü iyi besleniyor cok kustuugu için tahlil yapıldı alerji idrar enfeksiyonu tiroitleri yuksek cktı.. Arastorma hastanesijne gidicez alerji testi olucak kanda mı deriden mi bakılır 🙄
buselidunya Cmehtap09 Alerji testi deriden bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim, hiç yaptırmadık
Pimpiriklianne07 Cmehtap09 ikisine de bakılıyor ama alerjisi olsa bile cok küçük olduğu için kan testinde cikmayabiliyormus. Genelde 1 yaşından sonra çıkıyormuş kan testinde.
Mehtaptuana10 Cmehtap09 dün yapıldı bize 3 aylik deriden yaptılar bazı hastahane kan usulü bazilari ise deri usulu çalışıyorlar
Smehtap Cmehtap09 benimde bebeğim 3 aylık ve doğduğundan beri kusuyo süt mama ne yiyosa götürdüm ne test ne bişey yapmadılar. Normal deyip durdular ama bana hiç normal gelmiyo ne yapsam ne etsem hangi bölüme gittiniz siz acaba
Cmehtap09 Smehtap ccocık alerji bolumune gidicez cocuk dokturu tahlil yaptı orada cıktı cok kusuyor bizim de fıskırıyo
Mehtaptuana10 Cmehtap09 büyük ihtimalle sırttan yaparlar yeni doğana giriyor sizinkide cunku annesi hiç uzulme test basit sırtını siliyorlar belirli yerlere kalemle nokta koyuyorlar neye alerjisi var onu damla şeklinde bırakıyorlar kucuk Bi demir parcasi gibi şeye üstünü Geçiriyorlar 15 dk tutuyorsun yüz üstü sonra zaten sonuç çıkıyor eger varsa biseye alerji diyette giriyorsun sen emzirdigin için
Mehtaptuana10 deletedmom719 Cmehtap09 belirtiler ise asiri gaz gazdan dolayı emmemek tartıda istenilen kilo olmaması huzursuzluk uykuya dalamama sızıntı şekilde kusmak kolik atagi alerjiden dolayı ve kesin tanı konulması icinde kanlı mukuslu kaka sonrada alerji testi istendi işte. Bizimki cikti diyet yapıyorum zor ama geccek inanıyorum
gulsene1998 Cmehtap09 alerji testi. Kan,deri ve gatia’dan yapılıyor. Ancak deri testinde parça da alıyorlar bilginiz olsun. Allah şifa versin.
gulsene1998 Cmehtap09 çok ufacık,minicik bi parça kolundan alıyorlar çok canı yanmıyor onda için rahat olsun
Merry11 4,5 aylık bebeğim kan verdik geçen kanda çıkmadı. Pazartesi günü deri testimiz var bakalım neler olacak. Bağırsak tepkili olduğu için çıkmayabilir demişti doktor
Cmehtap09 Merry11 hay Allah ya cok değişik bisey bizimde kanda cıkıyor vucuudun ya bsey yok sadece kusması var fıskırarak
Mehtaptuana10 Cmehtap09 vallahi hiç yalan diyemem teselli etmek için çok zor ☹️ ama sonucu güzel olacak inanıyorum sizde inanın ozaman kolay ve güzel geçer soyle düşünün onu yerseniz eger bebek acı içinde kalacak ozaman isteseniz istemezsiniz😇 Sonucu merak ediyorum şimdiden büyük geçmiş olsun.