reynwoman Altaycenk yok canım olmaz mor şampuanın da etkisi sana attığım platin sarı ve gri renklerde işe yarıyor çünkü saçın şuan gri olsaydı bile senin mor şampuan kullanman gerekicekti çünkü gri rengi on gün sonra akmaya başlar oda turuncuya dönmeye başlar mor şampuanı kullandığın zaman o gri rengi koruyor renk aynı kalsın diye senin bu saçına mor şampuanın hiç bir etkisi olmaz
Yagizmert Altaycenk sen bu saci nerde yaptirdin en unlusu bile bu saca 1200 almaz sen baya baaayyaa hemde kaziklanmissin git konus yarin hem istedigim sac degil hem okadar para verdimde yapmak zorunda cunku
Altaycenk Yagizmert canım bugun gittim konuştuk saçımı açtilar , açtıgı boya pahalıymış baktim araştırdım , hiçte tartışmak istemiyorum onlarla 🥺
cottoncandy Aslında renk çok güzel duruyor bence, ama tabi griyle alakası yok maalesef. Güle güle kullanın, bence hiç de kötü durmuyor.
cottoncandy Altaycenk yok yok gayet güzel görünüyor yıpratmayın saçınızı daha fazla, dinlensin hem sağlıklı duruyor. 🤌🏻
Sldmrt Altaycenk iyide sen bu sonucu görüp o parayı nasıl verdin ? Ben olsam vermezdim ağzında tükürürdüm hatta
Adamelis12 Altaycenk arkadaşımında böyle oldu 😬 9 saat kuaförde kaldı ve sonuç sizinki gibiydi birde saçı zaten sarıydı yani 9 saat boyunca uğraşacağı bir saç değildi birde bulunduğumuz yerde en iyisi en pahalısı sözde 🤔 hep az fotoğraf paylaşır yaptığı boyaların artık diyoruz demekki yapamıyormuşki rezil etmiş bence paranızı geri alın. Başta söylemesi gerekirdi saçınızda boya varsa olmaz diye 🙄
Altaycenk Adamelis12 verirler mi ya bu satten sonra parayı 😕 bugun gittim hiç haklı çıkartıyor kendini