Egeto Kızlar 1 ay 6 günlük bebeğim var. Birkaç gündür emzirirken sağ mememde kitle elime geliyordu bugün çok daha belirgin geliyor. Korktum açıkçası. Var mı basına gelen böyle bir durum? Süt ile alakalı mıdır ?
Sister Egeto canım benimde sol göğsümde oldu hala daha duruyor süt bezesi dediler biraz takip et aklında soru işareti oluşursa gidersin doktora
Yigithan_2121 Egeto benim var sadece dikkat edin buyuyorsa doktora gidin genelde bayanların 100/90 da varmış doktor dedi korkmaya gerek yok
basaktpe12 Egeto kitle değil muhtemelen süt bezelerin şişmis iyice boşaltman lazım memelerini o zaman eline gelen sertlik daha gelmez
birtutamsac Egeto önce sıcak tutun sıcak su torbası ya da havluyu ısıtıp koyun emsin emmesin sağım yapın benimde sol mememde oldu ilerlemeden bu şekilde sağım yaptım
Elifinannesii_ Süt bezesidir diye düşünüyorum. Benimde süt birikiyor oraya masaj yapıyorum , sağım yaparken sıkıyorum kitle kayboluyor
Cansucan20 Egeto merhaba aynı dönemde bende de oldu. Sıcak duş alın sonra sıcak havlu ya da sıcak pedler var onu koyun sağım yapın. Duştayken o bölgeye hafif masaj yapın 2-3 güne geçer. Ama muhakkak boşaltın göğüslerinizi. Geçmiş olsun
Tgbkrm-21 Egeto ya benimde ole cok korkuyorum açıkçası dokunmaya bugün farkettim hemen sağdım o göğsümü ellemeye cesaretim yok suan
Egeto Teşekkür ederim arkadaşlar biraz olsun içim rahatladı dediklerinizi deneyeceğim hemen. Umarım mühim bir şey değildir