Boncuk21 Asl29 ben pişman değilim . Göz göre göre çocuğum açtı verdik . Pişman değilim. Doktor da onayladı zaten sonradan
Boncuk21 Asl29 sürekli emmek istiyordu . Şimdi mamayı veriyorum mışıl mışıl uyuyor 3/3.5 saat ( 73 günlük )
oksitosin Asl29 ben de sormadan başladım çocuk açsa mecbue yiyecek soracak bir durum da yok bence anlasılıyoe zaten cocugun bezinin dolmamasından veya sürekli emmek istemesinden
Zzozan Asl29 bende sormadan başladım hiç istemeyerek veriyorum ama sütüm yetmiyor ☹️ doktor da ben sormadan ver dedi. Günde iki defa veriyorum dedim 4 defa ver dedi ama ben yine daha çok emziriyorum çok zor durumda kalınca mecburen veriyorum.
oksitosin Asl29 bi dene canım içtikten sonra rahat uyuyorsa ona göre hareket edersin zaten anlarsın bebeginin halinden
seymabykn Asl29 Sormadan başladım, çünkü sütüm kesildi birden ve bebeğim aç kalmamak için içmek zorunda
biricik34 Asl29 doymayan çocuğa verilir doktora sormak gerekmez ben doktora sorduğumda ben sana anlatmadım mı doymama nedenlerini saydım bunları anladığın da ver diye hafiften terslemişti 😂
Nuray23 Asl29 Bi kere dene sakinleşir iyi uyursa açlıktan uyuyamiyordur . Gerçekten aç olduğunu düşünüyorsan hiç bekleme ver hemen.
Zzozan Asl29 iki tane denedik. ilk hipp ikincisi sma. Sma baya kusturdu bizimkini hipp iyi gelmişti o yüzden yine hippe döndük
Gmznr2909 Asl29 ben açtı çünkü sütüm azdı aç kalmasındansa ama teni doğan da pre olması gerekiyor anne sütüne yakın bur mama
Asl29 Bende sma aldım onu içtikten sonra değil de sabah emdikten sonra kustu mamayı gece vermiştim mamadan mı kusuyordur