mutluailem123 kakaloji kakazoo kakademi diye 3 lü kitap seti var önce onu alın. Elif’in tuvalet eğitimi de çiş için. Ama Elif’in tuvalet eğitimini direk okumayın biraz karmaşık , siz önce kitabı okuyun basitleştirip anlatın, gece altını ıslattığı kısmı da direk atlayın. Önce kitaplarla bu konuyu tanıtın. Sizi wc de görüyor mu? Çocuklar görerek öğreniyor malum. Uygun bi şekilde tuvalette neler yaptığınızı anlatarak göstermeniz lazım şimdi cisimi yapıyorum kakamı yapıyorum vs gibi. Mümkünse wc gibi olan lazımlıklardan alın ve bu senin wc n diye tanıtın. Önce farkındalık oluşsun. Yani 1 ay bu konular üstüne çalışın onda da istek oluşsun. Sonra benim uyguladığım yöntem paketi az kalınca annecim bak bez paketi bitiyor 1 hafta sonra bitecek yeni bez paketi alamıyoruz artık, sende artık ciş kakanı wc ye yaparsın dedim. Son bezi takarken bu son bezin bak paket bitti dedim. Sonrasında hiç bez takmadım gece de takılmasına ben karşıyım açıkçası çocuğun kafası karışıyor. İlk 2 hafta çok zor anneliğimde en zorlandığım dönem oldu ki kızım tüm konulara hakimdi yine de alışması zaman aldı. Ama 2 haftanın sonunda rayına oturdu. 25 aylık bırakmış oldu. Kolaylıklar dilerim umarım su gibi aksın beklediğinizden kolay olsun🌺