Zeytinveannesi https://imgyukle.com/i/EQkJrN Oğlumun vücudunda buna benzer lekeler var 1 aydır bazen çok kızarık oluyor bazen daha silik bilgisi olan var mı
Miraaa123 Zeytinveannesi egzamaya da benziyor gibi canım benim kızım da da oluyor bunun biraz küçüğü bazen geçiyor basen yine oluyor vazelin kullanıyorum sönüyor
Zeytinveannesi 14 aylık ve herseyi yiyor ek gıdaya geçtiğinden beri. Her gün bir yumurta veriyorum o yüzden olmuş olabilir mi doktor yapabileceğini söyledi yumurtanın da
Pimpiriklianne07 Zeytinveannesi yumurta alerji riski yüksek besinlerden bir iki hafta vermeyi kesin duzelip duzelmedigini kontrol edin..eğer emziriyorsaniz sizde yemeyin.
Veratuba Zeytinveannesi kullandığınız deterjan yada tenine temas eden bişey olduysa ondan da kayanaklanabilir
Zeytinveannesi Pimpiriklianne07 evet doktor öyle diyince ben de vermemeye başladım birkaç gündür ama sarısını 6.aydan beri beyazını da 10. aydan beri veriyorum daha önce hiç böyle birşey çıkmadı vücudunda
Miraaa123 Zeytinveannesi bende mustela kullandım geçti geçmedi tekrar oldu bunu kullanınca düzenli sönüyor canm aynen aklında bulunsun