Nehirk Her sabah bebeğinize farklı şeyler mi veriyor sunuz , yoksa standart yumurta peynir zeytin mi ? Doğrusu ne sizce
Tatlim Nehirk yumurta , tuzsuz peynir , zeytin , avokado , biraz keten tohumu ve yulaf unu ya da buğday ruseymi, ceviz. Genelde omlet şeklinde.
laudarte Nehirk 2 kez kahvalti ediyor. Sabah 8 de kalkınca meyva püresi veya corba verıyorum. 1 saat sonra bızle tekrar yıyor o zamanda peynir zeytin yumurta verıyorum
Papatyag Nehirk labne, tuzsuz zeytin ezmesi ve bir meyve her kahvaltısında; tahin pekmez ceviz hemen hemen her gün; yumurtayı da çeşitli yapmaya çalışıyorum ama haşlama daha sık yapıyorum. Bazen de pankek yapıyorum.
Khaleesi Nehirk 10. ayına kadar farklı tarif yapacağım diye kendime eziyetler ediyordum ama sonra yavaştan sakinleyip normal klasik şeyler hazırladım. Genelde bir gün serpme kahvaltı, diğer gün meyveli yulaf lapası, öteki gün tost ya da kaşık maması falan yapıyorum kasmıyorum artık 13 aylık olacağız 😇
laudarte Nehirk evet ben genelde yemekleri aksamdan o uyuyunca hazır edıyorum sabah zor oluyor biraz özellikle 2 cocuk olunca. Su anda mesela yarının yemegini yapıyorum kemik suyu kaynatıyorum. Havuc+karnabahar+patates+brokoli haşlıyorum onun yemegini yapıcam. Birazda içine yeşil mercimek katicam. birde elma hasladım ezdim içine ceviz badem koydum. Meyva püresi olarak ama özellikle küçüğüne pankek tarzı seyler yapmıyorım onun yiyeceginden ne olacak zaten yarısını mıncıklıyor😀 krep yapıyorum genelde bize yaparsak onada verıyorum 2.Kahvaltısında. Yumurta pek sevmez yogurdun ıcıne katıyorum biraz kuru üzüm badem o sekilde sabahları verdıgımde oluyor. Belki fikir olur sizede 😊
Tatlim Nehirk evet genelde böyle. Benim bebeğim haşlama yumurta sevmiyor . O yüzden çoğunlukla omlet oluyor. Yanına ekstralar oluyor tabiki mesela bugün bir dilim pastırma pişirip verdim. Bir dilim salatalık gibi
Rabiia Nehirk peynir zeytin pekmez klasik kahvaltımız ekstra icerisinde yumurta olan hergün farklı tarif yapıyorum doğrudan yumurta pek yemiyor bide aynı seyi yesin bende istemem mesela: tarhanalı patatesli tost, pankek, sebzeli krep, mucver vs