Oglumunannesiyim Dorbi krem şanti kullanan varmı arkadaşlar hiç almadım ama merak ediyorum iyimi diye önerir misiniz malum fiyatkar uçtu BİM’in ki biraz da olsa ucuz dur diye düşünüyorum hiç bakmadım ama
Zey6 Oglumunannesiyim ben kullanıyordum iyidi ama daha 2 gün evvel dr otker 20 lira biminki 9 lira valla o bile fazla geldi ….
Mircet Oglumunannesiyim güzel ama dr kadar değil Migrosun pastahane malzemelerinde ara ara indirim oluyor o zaman stokluyorum.
OmerinDefnesi Oglumunannesiyim Bende hep bimden veya a101den alıyorum güzeller bi farkları yok bence.Birkere al dene.Birkereden bişey çıkmaz denemiş olursun
laudarte Oglumunannesiyim kullandım güzel. Başak diye bir marka var bim de yok bazı ufak esnaflarda goruyorum o daha uygun ve diger ürünleride cok beğeniyorum pudıngi falan cok iyi oluyor
Minnakkk Oglumunannesiyim benim Dr oetkoer takıntım var diğerlerini cok begenemiyorum nedense cok kabarmıyır mesela biminki ve değişik bş tadı, var denemiştim daha once ama Dr acayip ucmus fiyatı gorunce şok oldum
Minnakkk Oglumunannesiyim kesinlikle cok ucmus fiyatlar biminki dense şok piyale Bi tık daha iyiydi aklınızda olsun
Mercimek26 Benimde dr oetker takıntım vardı bim kırdı bu takıntımı 😂 ama tabi sadece şantisi güzel. Pasta kreması pudingi falan güzel değil.