Deletedmom6262 Prima premium kullanıyorum ama büyük beden kullanmama rağmen lastiği sıkıyor acaba her bezde aynımı yada aktif bebekte öyle olmazmı varmı kullanan
Prenses_annesi22 Deletedmom6262 4 numara kullanıyorız sıkıntı yasamadım kucuk gelınce yada belındekı cırt ları sıkı baglarsam iz yapıyor bacagında onun dısında hıc ız yaptıgını gormedm
bikerem Deletedmom6262 doğduğundan beri kullaniyorum. 7 kilo olunca 4 numaraya,9.5 kilo olunca 5 numaraya,12,5 kilo olunca 6 numaraya gectik. Hic sıkmadı yani o sorunu yasamadik
BuzluKahve Deletedmom6262 ben premium care külot bez kullanıyorum. Cırtlıların hepsi iz yapmıştı bebeğimde.
Deletedmom5284 Prima aktif bebek 6 numara aldım bacaklarını sıktı 13 kilo kızım, minies markanın 6 numarası tam oluyor, markaya göre değişiyor kalıplar
Deletedmom6262 Deletedmom5284 evet bacaklarını sıkıyor birde geniş kalıp olduğu içinde çirkin duruyor
Deletedmom6262 Prenses_annesi22 benimki 4 buçuk aylık 7 kilo zaten 4 numara 9 kilodan başlıyor küçük değil demi bezi ama niye iz yaparki ozaman
Prenses_annesi22 Deletedmom6262 cırtlarını belki cok sıkıyorsunuz bıde ben ıcını dısına dogru acıyorm oyle takıyorm ıcınde kalıyorsa lastıklerı ondanda olur cnm
Deletedmom6262 Prenses_annesi22 aynen bende öyle yapıyorum karından nefes alıyorlar o yüzdende sıkı bağlamıyorum bezin içindeki lastiği yani dediğim
Prenses_annesi22 Deletedmom6262 dün tiktokta gördüm içindeki lastıgı kopartıyodu kadın bide öyle deneyin ozman bakalım yıne yapack mı yada sızdırcakmı ? 5 kullanın dcm ama oda buyuk gelır bnce cok oturmadıgı surece bacagına lastık sorun yoktur bnmkındede arada oluyor herzman dgl
Prenses_annesi22 Deletedmom6262 😁😁 vala baska cozum yok olmadı 5 numara alın 27 lı bıde onu deneyın nasılsa ona da gecıceksınız ılerleyen zamanda aklma bska bısy gelmedı 🙄