Miniminimini Bebeğim 9 aylik olacak kizamik asisiyla menenjit ust ustte geliyor ağır gelir diye yaptırmak istemiyorum menenjit aşısı hangi aylarda yaptırdınız sonradan yaptıran var mi
Prenses_annesi22 Miniminimini menenjıt asısı 4 cesıtmıs cnm burdakı annelern yaptrdıgı hep farklı en ıyısını doktorunuz bılır o planlar sizdr alıp sağlık ocagında yada hastanede yaptırabılırsınız dün sordum hemsıreye oyle dedı 4 farklı aşı ve aylarıda farklıymıs bi doktora danısın derm bize hemsıre 2 yasına doğru dedı mesela suan ulasm ımkanım yok 3 ay sonra döncem doktora sorcm bnde
Rikaa Miniminimini kuzamik asisi 12. Ayda yapiliyor. 9. Ayda asi yok. Zaten 1 yas oncesi yapilmazsa daha iyi agir bir asi. Devlet yeni cekti 9.aya. Doktorumuz 12.ayda yapti alerjik oldugumuz icin erken yapmadi icinde yumurta beyazi var.
Sevgiela Bizim menenjit aşımız 7. Aydaydı kızamık 9. Ayda yaptırdım ikisinde ağır aşılar menenjit bizde ateş yaptı kızamıkta 5 10 gün sonra ateş huzursuzluk yapıyor dedi ebemiz bence ikisini aynı aya denk getirmeyin .
Rikaa Miniminimini sorun doktorunuza, zaten 12 . Ayda yapiliyor. Korona var diye yeni degisiklik yapilmis