Cihan47 gözü ve algısı açıldığı zamandan itibaren dikkatini çekmesi çok normal, renkler var akış var. Çekmeyen yoktur. Benim yiğenim kafasını çeviriyordu hiç bakmıyordu 1 yaşında bakmadan yemej yemiyor. Kırmızı balık izliyor.
Benim oğlum 5.5 aylık ben uzun süre salonda vakit geçireceksek kapatıyorum. Asla TV izletmem telefon baktırmam diye düşüncem yok. Telefon devamlı elimde benim hastalığım gibi telefon uzaklaşmaya çok çabalıyorum.
Ben şu şekilde yapıyorum, devamlı dışarı çıkıyoruz ailemiz ve arkadaşlarımla görüşüyorum herkes ilgileniyor bahçede dolaşıyorum geçen akvaryuma falan gittik evde de devamlı oyun oynatma kitap okuma vs yapıyorum. Gelişimi için farklı uyaranlarla oyalıyorum. Bazen aşırı ihtiyacım oluyor tuvalet, yemek ne bileyim arabada bi yere gidiyoruz 1 2 saatlik yol oluyor bi zaman sonra bunalıyor bi 5 10 dk oyalamak için kırmızı balık falan açıyorum izliyor. Saatlerce önüne açıp bırakmıyorum bi video 5 dk en fazla 3 video izliyor arka arkaya. Ben bu şekilde tercih ettim hiç izletmeyeni tebrik ediyorum saygı duyuyorum. Sürekli izletenlere de kızıyorum ama saygım var ne yaşadığını bilemem. Bununda dengelenmesi taraftarıyım