Aytenesma Kızlar bebeğim 15 aylık yan dişleri çıkıyor. Çok huysuzlaniyor, yemek yemiyor. Diş eti ağrısını azaltıcı bir öneriniz var mı? Dentinox diş geli kullanıyorum. Sizin başka tavsiyeniz var mı acaba?
Tuba Aytenesma osanit diş topu🙏🏼 Eğer emzik kullanıyorsa onları buzluğa atın ve öyle verin, oda baya rahatlatıyor. Dentinox kullanmayın lütfen, çok zararlı 😪
zeynepbali04 Aytenesma bizde yeni diş çıkarıyoruz karanfil ve zeytinyagi 1 gün bekletiyorum cikan yere parmagimla sürüyorum iyi geliyor
Suu123 Aytenesma zeytinyağı doğal ağrı kesicidir. Uygulayın derim. Ben bir iki tane karanfili suda kaynattim içine de sarımsak rendeledim dolaba koydim onu sürüyorum çok rahatlatmisti
Aytenesma zeynepbali04 teşekkür ederim öneriniz için. Miktar olarak karanfil ve zeytinyağı ne kadar qoymak lazım zahmet olmazsa bilgi verirmisiniz
zeynepbali04 Aytenesma küçük bir kaseye 2 yemek kaşığı zeytinyağı 5 tane karanfili iyice dövüp karıştırın dolapta bekletin 3 gun sonra sür baya iyi geliyor
Bebegimm1 Aytenesma diş doneminde tetagil kullandim suan 16 tane disi var sorunsuz cikardi tavsiye ederim en fazla yarm saate etkisini gosteriyor osanitte oneren olmuş oda iyi diye biliyorum bitkisel dogal yan etkiside yok bunlarin