minikoglumm Selam kızlar bebeğim 18 aylik doğduğu günden bugüne kadar hep emzik aldı hep aynı marka aldık aventin emzigi bazen yatarken bazen gün içinde bu sıralar dişleri çok kaşındığı için iyice emziğe düşmüştü ısıra ısıra parçaladı emzigi bugün yeni aldı eşim eskisini çöpe attık mecburen şimdi bu yeni emzigi istemiyor napsamda alışsa hugune kadar hiç böyle yapmazdı anlamadım bende
sarmaliklahana minikoglumm Kız ne güzel bıraktı emziği benım de inşallah öyle olur 😄😆 suan 5 aylık 2. Emziği aldım bakalım tutacak mı tutmazsa da umrumda değil 😄 tommee tippee den wee ye gecıcez 😄
minikoglumm Tuba diyorsunuz 😀 gece benim açımdan iyi oluyordu şahsen bu aksam zor uyudu gece falan uyandığında hep emzigini arar besiginde sonra uykuya devam şimdi ya uykuya devam etmezse uyanırsa korkusu sardı beni 🤭
halamidagakaldirmislar Bizim emziği bırakmamız eski emziğin kaybolup yenisinin alınmasıyla olmuştu, tabii 6 aylıktı o zaman bir iki gün zor uyudu ama sonrasında bıraktırmaya uğraşmak daha zor olacaktı ☺️ Bence hazır istemiyorken bıraktırmayı deneyebilirsiniz ☺️