Betularc Bebeğim 3ay+16 günlük emmek istemiyor biberonla veriyorum yine kabul etmiyor çok sık emen bir bebekti şimdi ise emmemek için çabalıyor
premses_annesi Betularc 3 ay ile 4 ay arasinda bebeklerde meme reddi olabiliyormus internettte okumustum inatla verin memenizi pes edecektir
NaimeYilmaz Betularc Atak haftaları aslında ondan olablr gecer meraklanmayın 🌸 emebildiği kadarı yetıyordur belkıde
BBusraa Betularc bu dönmede meme reddi olabiliyor şahsen ben yaşamıştım. Deneyin sürekli alması için ama elbet alacaktır
Betularc Zuayve aynen nazar vardı dün okuttum sürekli çığlık atarak ağlıyordu o düzeldi ama beslemekte sıkıntı çekiyorum
Hanifemusa Aynı durumdayım 3+6 günlük. 3 saat olunca kendisi emmek istiyor . Galiba iki saatte bire alıştık ondan telaş yapıyoruz.
Kelebek Neredeyse 1 ay olacak aynı durumdayız... Burnu tıkalı olabilir. Geceleri emiyoruz fakat gündüz memede ağlıyor uyku arasında emerse emiyor. Mamaya da çok iştahsızdı biberona da. Şimdi biraz alıştı. Ben biberonla icirmeye çalışıyorum kalanı siringayla veriyorum. Yoksa aç kalacak...
Zuayve Betularc memeyi surekli emmek istmesi yada emmemesi nazardan oluyor. Evde kuran acin sesli okunjn. Hatta kabe tv var surekli aciyorum is falan yaptigimdada. Nazardan vs korur insallah.