Destinaaa Bebişimin tadımı neredeyse bitti 6 aylık olduk bundan sonra ne kadar nasıl vermeliyim siz neler yapıyordunuz ?
C-Efe Destinaaa canım bende ne verecegimi düsünuyorum yogurt patates havux bal.kabagi muz yumurta sarisi elma verdim tatirdim simdi ne verecegim Ama saglik ocagindaki ebe tek ögun vermemi simdilik yeterli olacagini söyledi tek ögün veriyorm ama artik ne verecegim bilmiyrm patates havuc haslayinca pek sevmiyor bunu neyle zenginlestirip sevdirrim daha mi sıvı kivam olmali
Milena11 Destinaaa 15 günde ne tattırdınız biz 4.5 aylık başladık 6 buçuk aylık oldu hala tadım yapıyoruz 😅 ama artık gğnde 2 öğün yapıyorum 1.öğün denediğim besinlerden püre yada çorba bazen irmikli muhallebi yulaflı püreler 2.öğünde de tadım devam
Sulee_ Destinaaa neler tattirdiniz benimde kızım 4 buçuk aylık haftaya doktorumuz başla derse baslicaz neyle başladınız ilk önce günde ne kadar verdiniz
Destinaaa Sulee_ üç gün kuralı ile havuç,brokoli, bal kabağı, diğerlerini iki gün tattırdım kabak ben patates yoğurt muz biraz anam babam usulü gittim sonrasın da elma armut avakoda tattırıcam
Meyracukurmaraz Patates Tatlı patates Havuç Kabak Balkabapı Brokoli Karbıbahar Kapya biber Bezelye Armut Elma Muz Avakado Geceleri yatmadan önce pirinç unu muhallebisi yada tahıllı mama veriyorum muhallebi kıvamında
Yasoo96 Bebeklerinizin tattirmaya tepkisi ne oluyor ? Ben bisey verdigimde agzina zehir koymusum gibi davraniyor da 😂