Tortilla_ Kurallar nedir bilgi verir misiniz😊@NaimeYilmaz link paylaşıyorum siliniyor . Kod paylaşıyorum siliniyor. Sadece bende siliniyor sanırım
Laden Tortilla_ merhaba annemiz, forumda lc waikiki dışındaki kodlara ve linklere müsaade edemiyoruz. Sebebi ise kötüye kullanım tespit etmemiz. Linksiz indirim duyurularınız duruyor mesela. Link olanları silmek durumundayız bir süre🙏🏻
Tortilla_ Deletedmom0099 Valla ya millet şu pahalılıkta uygun birsey alsın diye paylaşıyorum ama siliniyor.
Tortilla_ Blackcloud Baby Turco indirimi paylaşmıştım da modoretorlerden biri indirimli kink paylaşımı kötüye kullanım oluşturabileceği için uygun bulmadı 🥲
Keskeuyusamm Tortilla_ indirim linki adına linki açtırıp hesap çalma muhabbetleri falan olur diye mi acaba
Tortilla_ Blackcloud Aman valla ne bilim 🤷🏽♀️🤦🏼♀️ bak şimdi bez indirim haberi geldi A101 e paylaşmak içimden gelmiyor
Tortilla_ Keskeuyusamm Bilmiyorum ki 🤷🏽♀️ Guzel indirimler oluyo kolay bulunsun diye link bırakıyorm siliniyor. Kod paylaşıyorum oda siliniyo
Tortilla_ Laden Link bırakma sebebim de kullanıcılar kolay bulsun diye. Kod ise market indirimi genelde. İndirim duyurma kampanyası başlığında da yasak. Ne anlamı kalıyor ki.
Tortilla_ FiltreKahve Yok yok bende tribe girdim 😂100 liralık ürün 5 TL ye düşsede haber vermiyorm artık
Laden Tortilla_ dediğim gibi kötüye kullanım tespit ettiğimiz için bizlerde önlem almak zorundayız bu konu hakkında🥰
spaceship Linksiz zor oluyor ama cidden bulması. Hatta kızmışlığım var kendi kendime ya hu nereden bulalım, link koysanız ya diye 😂 meğer yassahmış
Tortilla_ spaceship Bende gacılar zorlanmasın diye atıyordum😂 Yok artık indirim falan tribe girdim 🥲 inzivaya çekiliyorum
Laden Gryffindor bunada cevap vereyim. İçerik, başlık ve etiket birbiriyle uyumlu olmalı annemiz. Yani regl soran bir annemizin etiketi sizinde takdir edeceğiniz gibi beslenme olamaz mesela. Bu sebeple bizlerde etiketleri ve başlıkları konuya göre değiştirmeliyiz🥰