Ulyaisha Kızlar yeni doğana D vitaminini nasıl veriyorsunuz?Kızım 1 aylık ve Doktor su ile vermemi söyledi. 1çay kaşığı suya 2 damla veriyorum
Sensusfreud Ulyaisha bize verdiği damlanın ucunda sprey kısmı vardı günde 3 damla vermemiz gerektiğini söylemişti tek fıs 3 damlaya eşitmiş direkt ağzına sıkıyorum ben öyle hiç su falan duymadım ben
saresmami Ulyaisha bende hic su ile vermesini duymadil 🤷♀️ Direk agzina damlatiyorum. hangi damlayi kullsniyoesun?
Han30 Ulyaisha doktorunuz yanlış mı söyledi acaba. Ben direk veriyordum o dönemlerde. 2 doktorda öyle söyledi
1YamanAnne Ulyaisha Ocean kullanıyoruz biz. Her gün ağzına bir puf sıkıyorum. Sprey gibi oldugu için kullanımı damladan çok daha kolay oluyor.
Yusuf53 Ulyaisha ilk defa duydum. Benmkide spreyli direk ağzına sıkılıyorum daha kolay kullanımlı oluyor
Gulyigitcn Ulyaisha ilk defa su ile duydum d vitamini ni ben normal silikon mama kaşığını 3 damla veriyordum simdi kendi kutusu zaten ucu delik olduğu için ağzını açıyor direk 3 damla damlatiyorum su ne alaka anlamadım