Sblatc Kızım 2 buçuk aylık oldu sling alsam mı bilmiyorum kaçıncı aya kadar kullanılıyo. Çok kucağa da alıştırmak istemiyorum ama hangi durumlarda gerekli oluyo sizce? Bi de özellikle 4.ay atağında lazım olur diye alsam mı acaba😅çok korkuyorum 4.aydan
Burcinisp Sblatc kullanım kişi ile alakalı. Ben hiç kullanamadım. Bana zor geldi. Ama arkadaşım 1 yaşa kadar kullandı.
pnar1991 Sblatc benım merhaba ebegım hıc durmazdı yerimden kalkamıyordum 40 imiz cıkınca aldım bende evde dısarda heryereçde taktım ıkı elımı kullanabılme lüksü veriyor ben cok kullandım ve memnun kaldım
birmelekannesiiio Sblatc hiç kullanamadım zaten alma şuan soğuk dışarda kullanamazsın birde kilolu bi bebekse hiç alma bel ağrıtıyo
Mericcc Sblatc ben 4 aya kadar çok kullandım. Dışarıda, huysuzlandiginda, uyumadiginda orda uyutuyordum. 1 yaşa kadar kullanilir diyorlar ama ben kanguruya geçtim sonra
Sensusfreud Mericcc kanguru da neyi kullanıyorsunuz ben çok araştırdım ama kimisi içine sığmıyor çocuk diyor kimisi bel ağrıtıyor diyor karar veremedim bi türlü
61arzu Sblatc valla ben hiç almadım kullanamadım 4.ay atagındanda cok korkuyordum amam korktugum gibi gecmedi normal atlattık süreci 😂
MesNes Sensusfreud konforlu kangurular biraz pahalı oluyor bel destekli falan olanlar Hem anneyi de yormuyor
Mericcc Sensusfreud Chicco nün kangurusu var modeli ne bilmiyorum açıkçası arkadaşım verdi bana. Rahat kullanıyorum ama 7 aylık bebegim
Boncuk21 Sblatc biz hiç kullanmadık bebeğim aşırı huysuzlardı asla binmedi zaten bağlama vs baya sıkıntı . Bende bebeğimde sevmedik . Şimdi kanguru aldık ona göre daha iyi
surass Ben chicco kanguru kullanıyorum. Sling yerine kanguru daha mantıklı bence hem daha rahat. Kullananlarda görsel olarak beğeniyorum ama sıkıntıya gelemiyorum ben 😂