MoRella Marinedeniz Hiç belli olmuyor ne zaman negatife döneceği. Bir bakıyorsun 7.günde negatif, bir bakıyorsun 10.günde hala pozitif. Ne yapacağı belli olmuyor yani bu zıkkımın🤦♀️
[silindi] Marinedeniz 7 günden sonra bulaş riski olmadığı için karantina 7 gün sürüyor.Genelde 7 ile 10 gün arasında negatife dönüyor tavsiyem 10 günü tamamlamanız yönünde geçmiş olsun.🌺
Rosemoonse Marinedeniz aşalskksks😂😂 valla kişiye göre değişiyor😐 biz ailecek olduk ben sekizinci günde negatife döndüm eşim beş oğlum on gün sonra negatife döndü
Marinedeniz Rosemoonse amaninn o zmn hic belli degil😀 bakalm nasil cikcak sizin belirtiler bitmismiydi canim peki ben hala oksuruyorum
Rosemoonse Marinedeniz biraz gecikmeli cevap yazıyorum valla 1,5 ay sürdü öksürüğüm 🥺 yemediğim içmediğim şey kalmadı en son prospan şurup kullandım artık o mu geçirdi yoksa bu kadar uzun sürdüğü için mi bitti bilmiyorum 🤷♀️
Marinedeniz Cherryblossom hadi ya tam 10 gun gecmesi lazim o zmn yarin buz pozitfi cikariz muhtemelen
Marinedeniz MoRella aman nazar degmesin ins olmazsiniz :) ben de olmadim diye daha gecen ddim 4 gun sonra covid oldm🤦🏼♀️
Marinedeniz Eminos esimin ablasi gelmis cocuklari fln var kalabalik olcak eger pozitifsek bulastirmis olcaz