luciferrr Laden 2 gün önce yaptım eltimin kızına da gönderdim aralarında 20 gün var maşallah eltimin kızı yedikten sonra 2 3 kere kaka yapmış benim oğlana yaramadı 🤦♀️
luciferrr ikikoalaanasi evet o yüzden balkabağını özellikle aldım ama bana mısın demiyor işe yaramadı
ikikoalaanasi luciferrr dediğim şurup kakayı yumuşatıyor. Çok etkili bir şurup hemen yapıverir zorlanmadan.
Mete112 luciferrr Migros’larda hipp in mor erik püresi var sabah aç karnına hepsini yedir mükemmel kaka yaptırıyor denemelisin kabızlığa tek çare
Mete112 luciferrr kesinlikle dene istersen internette yorumlarına bak zaten minik bi kavanoz hipp mor erik püresi yaz çıkıyo
ikiKudurukAnnesi Eger dogdugundan beri bu sorun varsa bir baktırmanız lazım sadece anne sütü alan bebek kabız olmaz çünkü
luciferrr ikiKudurukAnnesi çok gittik doktora hepsi farklı şeyler söyledi bazıları da lavmanla çözüm buldu.. Ek gıdayla alakası yok çünkü ek gıdadan önce 20 gün yapmadığı oluyordu ama katı değil sıvı yapardı
Mete112 luciferrr https://www.hepsiburada.com/hipp-organik-erik-puresi-125-gr-pm-ailehipptr4253?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-bebek-mamasi&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMIuKyFvOyJ9gIVBbd3Ch0DNgB9EAAYASAAEgIY-_D_BwE&gclsrc=aw.ds
ikiKudurukAnnesi luciferrr anladım canım ama araştırıp prof bir doktora gidin bence çünkü çocuga da yazık size de makat darlıgı veya bagırsaklarda bir sorun olabilir
Mete112 https://www.hepsiburada.com/hipp-organik-erik-puresi-125-gr-pm-ailehipptr4253?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-bebek-mamasi&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMIuKyFvOyJ9gIVBbd3Ch0DNgB9EAAYASAAEgIY-_D_BwE&gclsrc=aw.ds
ikikoalaanasi _Gamze_ evet farkındayım. Benimde 6 aylık bebeğime doktorumun tavsiyesi ile kullanıp faydasını gördüğüm bir ilaç. Kullanacak olanda tabiiki doktora danışarak, doktorun söylediği dozajda vermeli. Bilinçsiz bir şekilde alıpta vermez zaten annesi 🥴
_Gamze_ luciferrr probiyotikler ilaç kategorisinde sayılmasa Bile doktorunuz bebeğiniz ayına uygun bir probiyotik önerir ve dozunu da ona göre ayarlar.. hanımefendi size ilaç önermiş..
_Gamze_ luciferrr Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba ? Ben bi ara bebeğimin reflüsü için doktor araştırıyordum bir gastronoloji uzmanının yorumlarını okumuştum kabızlığımızı çözdü doktor hanım diye sayısız yorum vardı.. bence güzel bi doktor bulun. Kaka işi zor çünkü 😔