Deletedmom_32 https://imgyukle.com/i/EJ3GgN bebeğim 1 aylık yüzü böyle bi kaç gündür isilik yüzde olur mu
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_32 isiliğe benziyor , çok kalın giydirmeyin terledikçe daha kötü olur , yüzünü sık sık suyla silin ve biraz geçene kadar banyo da şampuan kullanmayın sadece suyla yıkayın, biz 43 derece hava sıcaklarını bu şekilde atlattık 🤦♀️
Yasemin38 Deletedmom_32 çok kalın giydirme canım. Ama senin yediklerinle alakalı alerjik durumda olabilir istersen bir doktora göster
Kubra27 Deletedmom_32 Canim benm kizimdada aynisi oldu doktor hamazicg yazdı hemen geçirdi elinde varsa surebilirsin bide terlemesin ona dikkat et canim
Elanur Deletedmom_32 Yüzünü yıkayın sık sık. Oda ısısı çok sıcaksa düşürün. Kat kat giydiriyorsaniz ondan da vazgeçin 😊
Deletedmom_32 Elanur yüzünü nemli bezle siliyorum ayağına çorap üstüne patikli alt üstünede ince kazak giydiriyorum artık bakalım inşallah geçer
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_32 evet canım olabilir daha dikkatli olun o konu da da , resimden anladığım kadarıyla alnında sanırım terlemesin ter iyice çoğaltıyor benim bebegimin de hep alnında olur bu dediklerimi yapınca daha çabuk geçiyor çok şükür
Deletedmom_32 _YanakReisinAnnesii evet emerken terliyor özellikle besin alerjisi yazmış biri sizin ki yeşil kaka yapıyormuydu
Asil7878 Deletedmom_32 bak ıhmal etme doktoruna danış süt yumurta alerjıside olabılır huysuz ıse ozellıkle yazık kakada mukus kan yoktu gizlı kan çıktı bızde alerjı maması yazdı emmiyor
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_32 canım biz zaten alerjiktik yani 3. Ayın da öğrendik 1 aydır diyet açtık evet yapıyordu ama başka belirtiler de vardı