Eminee2021 Az kaldı çıldırmama parmak bitti kol emme çıktı kolunu kıpkırmızı yapmış eme eme emzik vermedim ondan mı oluyor anlamadım. Nasıl biraktircam bilmiyorum 4ay 7 günlük
AnnaKarenina_ Eminee2021 iyide bırakın emsin ne var bunda benimkide emzik almıyor elini komple sokuyor ağzına
Nislina Eminee2021 bırakın vücudunu tanımaya çalışıyor o zamanla bırakır benimki de kople elini ağzına sokuyordu şimdi bıraktı ayağını emmeye çalışıyor en azından senin ki kol 😂😂😂
Deletedmom_34 Eminee2021 kol derken yandan mı emiyor, benim ki de parmağıyla kendini kusturuyor, bıraktıramıyorum, parmakları suda kalmış gibi büzüşüyor sürekli
ftsdmrhn Benimki emzikte aliyofi o zamanlar ama kolunu mosmor yapmıştı emmekten. Bu aylarda gayet normal şeyler
Eminee2021 Deletedmom_34 parmağını genelde uyurken acıkınca bazen canı isteyince emiyor ama kol çok acayip geldi
Deletedmom_34 Eminee2021 kol bana da ilginç geldi ya kıyamam, egzama vs değil dimi emdiğine şahit oldunuz, bence izin vermeyin dikkatini dağıtın o anda
Eminee2021 Deletedmom_34 yok egzama değil yanımda da yapıyor durduramiyorum ki kıyafetini çekiyorum onuda emiyor