Bozzzzy Kızlar oğlum 1,5-2 yaşındayken kullanmıştım uykuya dalmasında problem yaşıyorduk doktor 2 hafta kullan bırak demişti şuann 29 aylık yine kullansam 2 hafta sorun olmaz dimi çünkü beni çok zorluyor uykuya direniyor 😁
Egeberk Bozzzzy bence ver birşey olmaz zaten vermişsin bende 2 hafta kullanmıştım tabiki benimkisi sizinkiden küçük ama siz bilirsiniz 🥰 kkeyif için yapılan birşey değil bence hu tukenilince yapılan birşey
Bozzzzy asafmomyy yazık olan ne zehir mi veriyorum sizin verdiğiniz çikolatalardan paketli gıdalardan daha mahsum merak etme canım ben çocuğumu tehlikeye sokacak şey yapmam ayrıca bütün aşılarının içeriğini baktırdın mı canım ? 😘😘😘😘
asafmomyy Bozzzzy Yalnız benim bebeğim daha iki aylık anne sensin yavrun için en doğru şeyi sen bilirsin madem uyusun senide keyfinle rahat bıraksın istiyorsan ver tabi hatta fazla fazla ver canım sende öpüldün😘😘😘😘😘
Bozzzzy asafmomyy ben çocuğumun sağlığını düşündüğüm için vermek istiyorum cicim sen buraya gelip boş yorum yapacağına büyük konuşma da bak işine
Bozzzzy Furug bakmıyorum canım zaten cevabını aldı 😂 ben boşu boşuna çocuğa damla verirmiyim vermem bir derdim var Kİ veriyorum