Derya2867 Hanımlar bebelac ve bebelac gold nutricare mama arasında farkı bilen var mı doktorumuz bebelac gold önerdi aptamil DHA içeren mama kızımı gaz bombası yaptı şimdi bebelac aldım ama iki farklı türü varmış aradaki fark nedir ?
Goksuderenberen Derya2867 cnm kaç aylk bebeğin biz de Aptamil kullanıyorduk fakat gaz sancısından bırakmak zorunda kaldık şu an similac bir numara kullanıyoruz gayet güzel besleyici gaz sorun ortadan kalktımı diye soracak olursan tabii ki kalkmadı ama azaldı yani eskisi gibi degil
Derya2867 Goksuderenberen 17 Ocak doğumlu benim kızım aptamil kullanıyordum meme reddi yaşıyoruz beni kesinlikle emmiyor mamaya mecbur kaldım kızım gaz bombası oldu bebelac gold kullanmaya başladım bugün
Derya2867 Goksuderenberen 2900 ile doğdu dün tartıldı 4200 olmuş kilo alması güzel aptamil o yönden iyi ama gaz konusunda mahvoldum uyku nedir unutmuş durumdayım keşke emseydi çok istedim ama emmiyor neler neler denedim
Goksuderenberen Derya2867 olsun canm sıkıntı yapma bende ilk kızımda emziremedim oda ne yaptıysam tutmadı mamala büyüdü şuan ikizlerim oldu hem emziriom hemde mama veriyorum yetmio çünkü