Askpare Kızlar 45 gün oldu dogum yapalı hala kanamam geliyo artık yoruldum her yerim pedden mahvoldu 1 hafta zor dayanırken 45 gündüd pedle geziyorum zaten çocukla hayat zor bide bu durum yordu beni benim gibi olan var mı yoksa bende bi terlik mi var ?
Canansena Askpare ayy resmen ben bu gün tam 45 gün oldu kafayı yiycem tam bitti sanıyorum tekrar kanamam başa sarıyor ne zman biticek sabırsızlıkla bekliyorum🤦♀️
Selmayusuf Askpare bayanlar 2 aylık oldukhala azaz geliyo bide benim halimi düşünün 😢 normal dedi doktor ama bilemedim
Deletedmom006 Askpare benimki de adet kanamasi gibi😑😕henuz 1 hafta olmadi kanamam okadar az ki. Ne pekmezler ve turevlerini iciyorum annemlerin yaptigi koca kari seylerini yiyip iciyorum banamisin demiyor. Anormal olan bence benimki🙄😥
Kbr Askpare bnde 45gun oldum. Ve bugün normal adet döngüsüne girdim. Şimdide adet oldum sadece 15gun olmadim 🙁
Merylu Selmayusuf aynı bende öyle kuzum doktor kontrolümde herşey normal oldugunu söyledi ama bu lekelenme ne zaman bitecek 🤷♀️🤷♀️
Selmayusuf Merylu doktora mesaj atıp sordum normal dedi ama içim hiç rahat değil arada afedersin akıntı halinde iltihap gibi bişey de geliyo bilemedim 🤷♀️
Askpare Kbr bitmiyo bu kanama fenalık geldi adetmiyim kanamamı var çözemedim yordu beni 😔 uyumak istiyorum agrımda var bebiş uyumuyo napıcaz biz böyle
deletedmom2200 Askpare ben canım 🤦♀️ Bide bir dünya dikişim var kanama yüzünden bir Türlü iyileşemiyorum sürekli enfeksiyon kapıyor Allah yardımcımız olsun
Meral 16 gün oldu normal Doğum yapalı 11 nci gün kanamam bitti bana hiç normal gelmedi daha doktora gitmedim ama gidip sorucam