Kızım 4 nisan doğumlu havalar çok sıcak gündüzleri kısa kollu giydiriyorum fakat akşamları yatmadan banyo yaptırıyorum öyle yatırıyorum nasıl giydirmek gerekiyor anlayamadım kısa kolluyla üşürmü yoksa tulum mu giydirmeliyim ?
Durulmn Bebeklerin vücut ısıları daha fazla canım. Tek kat tulum yeterli olur. Kızım 5 aylık oldu geceleri uzun kollu giydiriyorum ama bu gece askılıyla yatıracağım. Sabahları aşırı terliyo.
Durulmn canim ben geceleri bir tulum giydiriyorum ama bulundugun sehir onemli ben afyondayim daha kisa kolluya yeni gectik oda gündüzleri sadece benim oglumda nisan 18 dogumlu
Durulmn benim kızımda 3 Nisan doğumlu canım ben üşür diye uzun kollu giydiriyordum aşırı terliyordu bir kaç gündür kisa kol ve askiliyla yatiriyorum biz bile yanıyoruz yazık kuzucuklara
Durulmn 9 Nisan doğumluyuz biz de. Bugün tek kat tulum giydirdim sadece. Çok sıcak. Bebekler sıcaktan da huzursuz oluyorlar bence. Tek kat giydirin e rahatladı resmen.
Durulmn ben gündüzleri kısa kollu giydiriyorum gece uyuyacağı zamanda ince pijamalarını giydirip yatırıyorum canım benim kızımda 6 nisanda doğdu
Durulmn bende Yalova da oturuyorum kızımda 4 Nisan doğumlu çıtçıtlı badi ile yatırıyorum müslin bez örtüyorum bacaklarına öyle bile bazen terleyebiliyor
Durulmn geceleri bir çorap bide ince bir zıbın kollu bacakları da kapalı hava yağmurluydu diye normal de çorap ve bacakları açık kolları yarım zıbınlar
Durulmn terlerse kilo verir pişik olur dikkat et canım
Durulmn 58 günlük oğlum kundakla uyuyor ve Antalya da yaşıyoruz 😓 Bu yüzden yarım kollu zıbın ve çorap giydiriyorum sadece müslinle kundak yapıyorum
TugsemEce askılı zıbın mı sadece ? Üstüne ne örtüyorsunuz. Ben üşür diye korkuyorum yaa
Ceren Yalova’da oturuyorum bende ama üşür diye tulum tulumun içine kısa kol zıbın giydiriyorum.peki ne ile örtüyorsunuz?
Seda42 askılı zıbının üstüne mi kısa kollu giydiriyorsunuz ? Üstüne ne örtüyorsunuz? Ne bilin annemler uyuyanın üstüne kar yaparmış o bebek daha üşür diyorlar benimde kafam iyice karıştı bide banyo yaptırıp yatırınca üşür mü acaba diye kısa kollu giydirmedim daha☺️
Durulmn Altına ince tayt giydiricem canım. Normal ince battaniye örtüyorum. Müslin örtün varsa onuda örtebilirsin.
Durulmn ince battaniye örtüyorum ben doğduğundan beri bir kisa kollu zıbın birde uzun kollu atl ust takım giydiriyorum nisanda soguktu kalin battaniye örtüyordum simdi ince battaniye örtüyorum
Durulmn yok canım bazen kısa kollu bazen askılı ile yatiriyorum üstüne pike örtüyorum
sabihay içine zıbın giydirmediniz mi ? Üstüne ne örtüyorsunuz peki ☺️
Durulmn yok giydirmedim. Üstüne de müslin bez örttüm. Gerçekten rahat etti çocum :) üşüdüğü göbek deliğinden anlaşılıyormuş ellerinden veya ayaklarından değil. Göbek deliği soğuksa üşüyordur. O şekilde kontrol edebilirsin.
AryaLina aaa merhaba 😇 kısa kollu mu peki?
Durulmn merhaba ☺️ Evet kısakollu giydiriyorum sıcaktan uyuyamıyo çünkü malum havalar